Hammill tilbake etter låneopphold

Adam Hammill er tilbake i Liverpool etter avsluttet låneopphold i Blackpool. Kantspilleren venter på beskjed om han blir på Anfield i andre halvdel av sesongen eller om han blir lånt ut igjen.

Adam Hammill har vært utlånt til Blackpool siden midten av juli, men har nå returnert til Melwood. 20-åringen spilte 23 kamper, 15 fra start og 8 som innbytter, og scoret ett mål for Championship-klubben. Den dyktige kantspilleren skrev under på en ny treårskontrakt med Liverpool like før han gikk på lån til "The Seasiders". Hammill har imponert med flere gode opptredener under låneoppholdet, inkludert en flott nettkjenning i lokaloppgjøret mot Preston.

Skysports.com skriver at Rafael Benítez har fulgt spillerens utvikling, og vil ta en nærmere titt på ham på trening de nærmeste ukene før det avgjøres om Hammill skal innlemmes i stallen på Anfield eller lånes ut for å få mer regelmessig førstelagsspill. Benítez har gitt unggutter som Nabil El Zhar og Emiliano Insua førstelagssjanser denne sesongen, og kan komme til å gjøre det samme med Hammill.

Det sies at Blackpool var interessert i å forlenge Hammills låneavtale frem til sesongslutt, men usikkerhet rundt managersituasjonen etter Simon Graysons avgang la det hele på is.

Hammill innrømmer overfor skysports.com at han har likt seg i Blackpool. Nå vil han vente og se hva Liverpool synes er det beste alternativet for ham.

- Jeg vil takke alle i Blackpool og fansen for deres støtte i løpet av mitt låneopphold. Det er en stor klubb med en god gruppe med spillere. Jeg har virkelig nytt tiden min her, uttaler Hammill.

- Jeg signerte en kontrakt med Liverpool i sommer. Jeg får se hva de ønsker å gjøre med meg nå. Hvis de ønsker å låne meg ut igjen, vil jeg alltid være interessert i å returnere til Bloomfield Road i fremtiden.