Hernández reiste hjem

Aridane Hernández kom til Liverpool i august i fjor. Han reiste hjem til Fuerteventura etter kun én måned. Nå er han klar for Real Valladolid B. Sevilla beskylder Tottenham for dobbeltmoral.

På overgangsvinduets siste dag forrige sommer opplyste vi at Aridane Hernández Umpiérrez hadde signert for Liverpool fra Real Madrid. Så hørte man ingenting mer om forsvarspilleren. Heller ikke ble overgangen bekreftet av Liverpoolfc.tv. Ifølge nettstedet canariasdeportiva.com førte diverse komplikasjoner til at spilleren, som er født i Tuineje på Fuerteventura, har vært i UD Fuerteventura det siste året.
- Da jeg forlot Real Madrid, reiste jeg til England for å prøve lykken i engelsk fotball. Der ga Liverpool meg en toårskontrakt. Men lovene i det landet var meget restriktive, så jeg måtte sette kursen mot en klubb der jeg kunne være til slutten av sesongen for på nytt å slutte meg til den engelske klubben. Så oppsto muligheten til å være i UD Fuerteventura i Segunda B, uttalte Hernandez til canariasdeportiva.com i løpet av forrige sesong.

Nå har 19-åringen signert for Real Valladolid, og skal spille for deres B-lag. Real Valladolids nettsider har imidlertid en noe annen versjon av hva som skjedde med i Hernández.
"Spilleren reiste til England, men etter en måned kastet han inn håndkleet. Aridane er en svært sky og innadvendt ung mann. I England klarte han ikke å finne seg til rette, og tok et fly hjem. Den siste sesongen har han spilt for juniorlaget til Fuerteventura, uten å mulighet til å gå inn på førstelaget som spiller i Segunda B. Denne sommeren tok Real Valladolid B kontakt, og de brøt hans skyhet. Aridane kunne reise tilbake til det som var hans andre hjem. Her kunne han spille under Paco de la Fuente, som var treneren hans på juniorlaget i Valladolid."

Sevilla beskylder Tottenham for dobbeltmoral
Tottenham klaget Liverpool inn for Premier League for upassende oppførsel da Rafael Benítez ble sitert på at han ønsket Robbie Keane. Sevilla angriper nå Tottenham for det de mener er dobbeltmoral, og sikter til måten Tottenham lokket Juande Ramos til White Hart Lane.
- Jeg synes det er hykleri når Tottenham klager på ting de selv har gjort. De tok vår manager. Jeg tror Tottenhams stil er bevist ved måten de hentet Juande Ramos, uttaler Sevillas president José María del Nido.

Liverpool FC har i ettertid bedt Tottenham om unnskyldning, og har i forbindelse med Keanes overgang gitt en pengegave til Tottenhams veldedighetsfond. Tottenham valgte da å trekke sin offisielle klage til Premier League.