Hicks fornøyd med Rafa-møte

Tom Hicks forteller at han har hatt konstruktive samtaler med Rafael Benitez. Reina og Skrtel støtter Riise.

Som vi har nevnt tidligere, hadde Tom Hicks møter med Rafael Benitez på Melwood både på tirsdag og i går. The Times hevder at det var sommerens transferplaner som ble diskutert.

- Vi hadde et flott møte. Vi snakket om mange ting, og det var veldig positivt og oppmuntrende. Vi har blitt enige om å møtes igjen. Samtaleklimaet er godt. Rafa er fornøyd, og ønsker å diskutere hvor han ønsker å ta klubben, uttalte Hicks til The Times etter det første møtet.

- Hele styret planlegger å komme sammen for å diskutere fremtiden, og det er Rafa glad for, la han til.

The Times hevder å vite at Benitez ønsker å hente inn flere spillere i sommer. Den eneste de navngir er Gareth Barry. Andre transfermål skal være en høyreback, minst en ving, og flere lovende unge spillere.

- Jeg er i England og koser meg med fotballen. Alle mener at vi nå må konsentrere oss om det sportslige. Det var en flott kamp mot Chelsea, og vi er langt i fra slått ut. Manageren og spillerne har fortsatt tro på at vi skal nå finalen, avsluttet Hicks.

Reina om Riises selvmål
Jose Reina hadde ingen sjanse til å stoppe ballen på det nå så mye omtalte selvmålet mot Chelsea. Her er hvordan keeperen opplevde situasjonen:

- Selvsagt var det en forferdelig måte å slippe inn et mål på. John Arne prøvde bare å klarere ballen. Det var et uhell. Vi var i siste spilleminutt, og det så ut som vi skulle få et flott resultat. Nå må vi hjelpe John Arne, og han vet vi vil gjøre det. Jeg har fortalt ham at han bare må fortsette å spille sitt spill. Hvor mange ganger har han ikke ryddet opp i vanskelige situasjoner og spilt fantastisk for oss? Vi må støtte ham.

Skrtel tror de røde kan vinne på "brua"
Midtstopper Martin Skrtel har ikke gått opp håpet om å få spille Champions League-finale i Moskva, trass i Chelseas sene utligning tirsdag kveld.

- Vi var i føringen i mesteparten av oppgjøret, og kontrollerte kampen. Vi skapte mer sjanser enn dem, men Peter Cech spilte perfekt for Chelsea, og i stedet for å vinne 3-0 klarte vi bare 1-1. Alt er fortsatt åpent. Det gjenstår fortsatt 90 minutter, slår slovaken fast i et intervju med SITA.

- Chelsea fikk en opptur, men jeg er sikker på at vi har potensial til å score på Stamford Bridge. Og dersom vi gjør det, og samtidig ikke slipper inn mål, vil vi være videre. Matematikken er enkel. Alt vil avgjøres på banen, og jeg er overbevist om at vi skal klare å snu dette.

Også Skrtel fritar John Arne Riise for alt ansvar for selvmålet.

- Det kom som et stort sjokk, og var skuffende for oss. Ingen på Anfield kunne forutse at noe slikt ville skje i sluttsekundene. Vi var to forsvarere inne i feltet på Kalous innlegg. Jeg markerte Drogba. Ballen kom mot bakre stolpe, og Riise prøvde å heade ballen over eller utenfor eget mål, men klarte det ikke. Slike ting skjer i fotball. Det er synd, men vi har returkampen på oss til å rette opp feilen.

Slovaken hadde oppgaven med å markere Didier Drogba ut av kampen, noe han klarte godt.

- Det er ikke lett å forsvare seg mot ham. Han er ganske lik Adebayor i spillestillen. Sterk, hurtig og med god teknikk. Men Drogba er bedre til å skjerme ballen enn Adebayor er. Men jeg synes hele forsvarsrekka gjorde en god jobb med å nekte ham rom. Han klarte nesten ikke å få tak i ballen og skape sjanser i det hele tatt, så jeg synes vi klarte oss bra mot ham.