Hicks ønsker full kontroll

Tom Hicks ser på muligheten til å sikre full kontroll over Liverpool. Han kan komme til å selge aksjer i sitt sportsforetagende Hicks Sports Group.

Tom Hicks undersøker hvordan han kan få aksjemajoriteten i Liverpool ved å kjøpe hele eller deler av George Gilletts andel. Han håper å skaffe til veie egenkapital, skal en person med kjennskap til Hicks' planer ha fortalt til nyhetsbyrået AP.

Gillett ønsker å selge. Hvis Hicks kan ordne tilstrekkelig midler til å få kontroll på Anfield, vil det gi klar melding til fansen om at han ønsker å være eier av Englands mestvinnende klubb i lang tid fremover.

Hicks kan komme til å selge aksjer i sitt sportsforetagende Hicks Sports Group som inneholder baseballaget Texas Rangers og ishockeyklubben Dallas Stars i tillegg til Liverpool FC gjennom Kop Holding, til å skaffe penger for å kjøpe ut Gilletts aksjer og personlige garantier, som var sentrale da de refinansierte lånet de brukte til å kjøpe Liverpool i fjor. Roy Winnick, en New York-basert talsmann for Hicks, vil ikke kommentere sin klients valgmuligheter.