Hicks rasende på Staveley

Associated Press melder at Tom Hicks er rasende på forhandlingslederen til DIC, Amanda Staveley, etter at hun lekket informasjon om en privat mail fra Hicks til henne til britisk presse.

DIC ble i går kveld enige med George Gillett Jr om et kjøp av 49% av aksjene i Liverpool FC, og alt tyder dermed på at de sammen med Tom Hicks skal styre Liverpool FC videre. Men mindre enn 24 timer etter at dette ble klart er de to partene allerede på kollisjonskurs, og det er nå en fare for at samarbeidet slår sprekker allerede før det er formalisert.

Hicks uttaler til det amerikanske nyhetsbyrået Associated Press nå i kveld at han er opprørt over at DIC sin forhandlingsleder, Amanda Staveley, har lekket korrespondanse mellom de to til britiske medier.

- Dersom hun tror dette er en passende måte å sikre seg en andel i Liverpool FC på, bør hun sannelig tenke seg om en gang til, sier Hicks i en pressemelding til AP som bærer bud om alt annet enn et godt samarbeidsklima de to partene i mellom fremover.

- Amanda Staveley, som har et rykte for å være ganske intelligent, burde vite bedre enn å legge ord i munnen på meg. Spesielt ord som hun vet, eller burde vite godt, at ikke er sanne. Hun burde også vite bedre enn å offentliggjøre kopier av min private og fortrolige korrespondanse til pressen.

Staveley skal foreløpig ikke ha vært tilgjengelig for kommentar. Hun har tidligere uttalt at DIC med tiden vil prøve å ta over hele klubben fra Hicks. Dette skal ha falt Hicks tungt for brystet. Hicks insisterer i kveld på at ingen avtale er i boks ennå, og at DIC nå vil få konkurranse selv når det gjelder å skaffe seg en minoritetsandel i Liverpool FC.

- DIC er en av flere potensielle minoritetsinvestorer jeg er i samtaler med, eller vil snakke med, sier han.