Hicks vil ta skittentøyvasken på Sky TV!

Tom Hicks har bedt om et lengre intervju med Sky Sports News på onsdag, der det er ventet at han går til ytterligere angrep på Rick Parry og George Gillett.

Liverpool-deleier Tom Hicks har bedt om å bli intervjuet på Sky Sports News denne uken, i et nytt PR-fremstøt for å få kontrollen over Liverpool FC alene. Det kan vise seg å bli nok et gedigent selvmål av texaneren, så tett innpå årsdagen for Hillsborough-ulykken!

Selv om både livstidspresident David Moores og daglig leder Rick Parry oppfordret Hicks til å holde skittentøyvasken innenfor husets fire vegger i helgen, ser det ut som om amerikaneren akter å gjøre alt annet enn det. Han har nemlig fått arrangert et lengre ettervju med Sky Sports News. Det virker som om texaneren akter å bruke media for alt det er verdt i kampen om makten på Anfield.

Ifølge Daily Mail skulle TV-intervjuet egentlig ha funnet sted i går, men Hicks skal ha blitt rådet til å utsette det hele til etter årsdagen for Hillsborough, som jo er i morgen. Amerikaneren planlegger nå å snakke med Sky på onsdag, noe som de fleste supportere nok vil anse som hensynløst og frekt så tett inntil den 15.april.

Hicks sine avsløringer om at Rick Parry også var tilstede da Liverpools eiere hadde diskusjoner med Jürgen Klinsmann før jul, har som kjent ført til at manager og daglig leder nå fullstendig er på kollisjonskurs, og denne situasjonen ser det nå ut som Hicks akter å utnytte til fulle i sin streben etter å få Rick Parry ut av klubben.

- Jeg var overrasket over å høre at visse personer var tilstede på dette møtet. Det er grunnen til at jeg ønsker å snakke med styret så fort som mulig. Jeg ønsker klarhet i min posisjon. Jeg snakker ikke om en enkelt eier. Jeg ønsker å snakke med dem alle samtidig, om mulig, ettersom de alle var til stede på møtet med Klinsmann. Jeg ønsker å vite mer om dette møtet, og jeg ønsker å stille dem noen spørsmål, uttalte Rafael Benitez etter gårsdagens seier over Blackburn.

Hicks akter trolig å benytte store deler av onsdagens intervju med Sky til å gå til frontalangrep på Rick Parry. Han skal være irritert over at Parry har kalt hans krav om oppsigelse for "aggressivt", og har altså svart med å lekke informasjon om at Parry også var tilstede under møtet med Klinsmann.

- Jeg har ikke hørt Rick Parry si at det var aggressivt når George (Gillett) lot seg intervjue og fortalte at forholdet oss eierne i mellom hadde blitt uutholdelig. Når Klinsmann-affæren ble kjent hørte jeg ikke Rick Parry eller George Gillett si at det var dem som fikk i stand møtet med Klinsmannn, uttaler Hicks til Associated Press.

- Rick, George, Foster Gillett, min sønn Tom jr, og jeg var alle tilstede på møtet. Rick har tillatt at denne konflikten har bygd seg opp uten å ta noe som helst ansvar, legger han til.

Det ble i går antydet at Hicks har benyttet Klinsmann som rådgiver i etterkant av møtet, men han tilbakeviser disse påstandene. Dette har også blitt tilbakevist av kilder som står Klinsmann nær.

- Rafael Benitez har fortsatt Tom Hicks sin fulle støtte, sier en talsmann for Hicks.