Ikke ferie for Gerrard

Steven Gerrard og Peter Crouch er som ventet tatt ut til to treningskamper med England. Gillett sammen med Parry og Moores på White Hart Lane. Pre-season kamp mot Villarreal.

31 mann for England
I en tropp på hele 31 spillere har Fabio Capello for eksempel utelatt Scott Carson til kampene mot USA på Wembley 28.mai og bortekamp mot Trinidad og Tobago fire dager senere. Utlånte Carson er en av spillerne Benitez vil håpe å cashe inn på i sommer.

Det betyr at Steven Gerrard og Peter Crouch er de eneste fra Liverpool med i troppen, men den tidligere røde Stephen Warnock er en av overraskelsene i uttaket.

England:
Joe Hart, David James, Chris Kirkland; Wayne Bridge, Ashley Cole, David Wheater, Rio Ferdinand, Glen Johnson, John Terry, Wes Brown, Jonathan Woodgate, Phil Jagielka, Stepen Warnock; Gareth Barry, Frank Lampard, Steven Gerrard, David Beckham, Jermaine Jenas, Owen Hargreaves, Joe Cole, David Bentley, Tom Huddlestone, Stewart Downing; Theo Walcott, Ashley Young, Gabriel Agbonlahor, Michael Owen, Wayne Rooney, Peter Crouch, Jermain Defoe, Dean Ashton.


George på London-tur
Ut fra bildene fra Tottenham-Liverpool i går kunne en se George Gillett sitte sammen med David Moores og Rick Parry på tribunen. Mens Tom Hicks offentlig har gått ut og kritisert Parry, synes det klart at Moores og Parry er på siden til Gillett i det turbulente styrerommet på Anfield.

Liverpools styre består av Tom Hicks, Tom Hicks jr, George Gillett, Foster Gillett, Rick Parry og David Moores.

Villarreal v Liverpool i juli (?)
Ifølge Marca har Villarreal lagt opp til å spille sin første kamp under pre-season mot Liverpool på El Madrigal, trolig 30.juli. De røde vil da allerede være godt i gang med sine kampforberedelser til 2008/09. Vi understerker at denne datoen ikke er bekreftet.

Villarreal har hatt en meget god sesong i La Liga og det er allerede klart at de får 2.plassen som sikrer direkte spill i gruppespillet av Champions League.