Ince defensiv foran møtet med Liverpool

Paul Ince forventer ikke at hans mannskap skal klare å ta poeng fra Liverpool i morgen. Emerton og Santa Cruz trolig ute for Blackburn. Reservelaget får spille på Reebok Stadium.

Liverpools motstander i morgen, Blackburn, har vist svært dårlig form den siste tiden, og har nå kun West Bromwich bak seg på tabellen. Manager Paul Ince innser at hans mannskap har gjort alt for mange elementære feil i de siste kampene, og håper å få rettet på det foran møtet med en av sine gamle klubber.

Ewood Park-klubben har ikke vunnet en eneste Premier Leauge-kamp siden september, og røk onsdag hodestups ut av ligacupen etter å ha tapt for Manchester Uniteds reservelag. Situasjonen ble ikke bedre for Blackburn av at Brett Emerton og Roque Santa Cruz pådro seg skader i onsdagens kamp. Emerton har pådratt seg en skade i baksiden av leggen, mens Santa Cruz fikk problemer med en hamstring. Alt tyder på at duoen ikke blir spilleklare til morgendagens kamp.

- Liverpool kjemper om ligatittelen, så det blir en veldig tøff kamp for oss. Men vi har fem eller seks kamper etter Liverpool-kampen der vi føler vi har sjanse til å få med oss noen poeng, var manager Ince sin defensive uttalelse etter onsdagens ligacup-exit.

Reservelaget får spille på Reebok
Liverpools reservelag tapte i går kveld for Blackburn. Onsdag i neste uke skal de rødes nest beste møte et nytt Lancashire-lag, nemlig Bolton. Nå melder Liverpoolfc.tv at denne kampen kommer til å bli spilt på Reebok Stadium, og ikke på Lancashire FA County Ground i Leyland som opprinnelig planlagt. Kampen, som har avspark klokken 20.00 onsdag 10.desember, blir for øvrig vist direkte på LFC TV.