Keane ikke bekymret for måltørke

Robbie Keane er ikke urolig over at han ikke har scoret i helrødt. Pengesterke og selvsikre Aston Villa foran ettermiddagens betente møte på Villa Park.

- Viktigst at laget vinner
Liverpools mest profilerte kjøp i sommer, Robbie Keane, har ennå til gode å åpne sin målkonto for de røde. Iren vil håpe at så skjer mot Aston Villa i dag, men sier at dette ikke er noe som plager ham så lenge resultatene kommer.

- Hvis jeg hadde vært yngre og litt mer naiv, kanskje jeg ville begynt å bekymre meg for det, sier Robbie til Liverpools hjemmeside. - Når du er 28 år og du har erfaring fra mange klubber, da bekymrer ikke dette deg så lenge laget vinner.

- Det er det viktigste. Det tok meg fem kamper å score mitt første mål for Tottenham. Jo mer folk snakker om det, jo større overskrifter skaper det. Men det uroer ikke meg, og da burde det heller ikke uroe andre. Når du har vært rundt om på flere steder vil du etablere deg raskere enn om du var ung.


Carew ser fram til å møte LFC
Aston Villa har vært en av klubbene som har brukt mest penger under sommerens transfervindu. Velkjente Brad Friedel har komme fra Blackburn, og man har handlet backene Luke Young og Nicky Shorey fra Middlesbrough og Reading. £7,8M ble betalt for midtstopperen Carlos Cuellar fra Rangers, og spanjolen kan komme inn på laget mot Liverpool etter å ha vært skadet. Steve Sidwell er også nyinnkjøpt og på vei tilbake fra skade, men vil neppe være med mot de røde. Til slutt er det velkjent at James Milner også er blitt hentet fra Newcastle for £12M.

En større og bedre tropp bidrar til at Martin Laursen og John Carew har selvtillit foran møtet med ubeseirede Liverpool.

- Vi har ikke vunnet mot Liverpool på flere år, men slike statistikker betyr ikke noe, sier den danske midtstopperen Laursen. - Du må bare sørge for å slette slike statistikker.

- Forrige sesong gjorde vi det godt mot Chelsea, men seier hjemme og uavgjort borte. Vi spilte uavgjort borte mot Arsenal og Liverpool, og var nær en seier på Anfield. Jeg mener vi har bevist at vi ikke har noe å frykte mot de store lagene.

- Det å ha troen er viktig i garderoben til Villa. Det er ikke akseptabelt å gå til en kamp å håpe og vinne, du må tro at du kan vinne.

- Liverpool er sterke defensivt, slår John Carew fast. - Jeg ser imidlertid fram til den utfordringen det er å møte dem. Jeg har vunnet mot Liverpool slik at jeg vet hvordan det føles, og jeg er sikker på at vi kan greie det i Aston Villa. Det vil bli en vanskelig oppgave, men vi har selvtillit for øyeblikket.

Martin O?Neill og Rafael Benitez har foran kampen prøvd å dysse ned deres feide som følge av transfersagaen over Gareth Barry, uten helt å klare det. Begge innrømmer at de ikke er verdens beste venner, og mye fokus vil bli rettet mot managerne før, under og etter kampen.

Avspark på Villa Park er kl 17.00. Vi følger kampen og legger ut hurtige rapporter og spillervurdering her på liverpool.no.