Le Tallec ber om å bli solgt

Anthony Le Tallec har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool, men ber nå innstendig om å bli solgt til Le Mans. Klubben han har vært utlånt til denne sesongen. Woodgate frykter Torres.

Anthony Le Tallec håper at Liverpool vil la ham gå på en permanent overgang til Le Mans i sommer. Klubben hvor han har tilbrakt denne sesongen på lån. 23-åringen har vært lånt ut hver sesong siden 2005, og er nå lei av tilværelsen som lånespiller. Han føler seg nå sikker på at Rafael Benitez vil selge, ettersom han bare har ett år igjen av kontrakten sin på Anfield.

Le Tallec har gjort fem mål i Ligue 1 denne sesongen, og han er optimistisk med tanke på å få bli i Le Mans.

- Jeg har bare ett år igjen av kontrakten min med Liverpool, og jeg håper de gir slipp på meg nå, sier franskmannen til Setanta Sports.

- Liverpool har kun ønsket å låne meg ut de siste årene, ettersom de har ansett meg som en spiller for fremtiden for klubben. Men nå nærmer jeg meg slutten av kontrakten, så de er nesten nødt til å selge meg nå. Vi forhandler for øyeblikket med Le Mans. Jeg tror alt vil være i orden i løpet av noen få uker, legger han til.

- Jeg angrer ingenting. Jeg vant Champions League med Liverpool, og de er en av de beste klubbene i verden. Jeg kom i kontakt med spillere som Gerrard og Owen. Jeg ville gjort det samme igjen, og skrevet under for dem.

Woodgate frykter Torres
Tottenham-forsvarer Jonathan Woodgate tror han og hans Spurs-kolleger vil få sin fulle hyre med å stoppe Fernando Torres på White Hart Lane søndag ettermiddag.

- Torres er en eksepsjonell spiller. Han har gjort 32 mål, og hatt en utrolig debutsesong. Han har alt du ønsker fra en spiss. Han er god i lufta, rask, og han scorer mål. En toppspiller, sier midtstopperen til Tottenhams offisielle nettsider.

- Han har vist seg som en naturlig målscorer i Premier League, mens han ikke nettet så ofte i La Liga. Det var mye press på ham der, ettersom han var en lokal helt i Atletico Madrid. Men han har kommet til Liverpool, og presset virker å være borte ettersom Liverpool har karer som Gerrard. Han har gjort det bemerkelsesverdig bra.