Lee har aldri tvilt på Keane

Sammy Lee uttalte etter dagens seier over Bolton at han aldri har tvilt på Robbie Keanes avslutteregenskaper. Helt i det blå om Fernando Torres spiller mot Newcastle.

Assistentmanager Sammy Lee hyller Robbie Keane etter dagens maktdemonstrasjon mot Bolton, der Liverpool vant overbevisende 3-0 og iren gjorde de to siste målene. Scouseren var henrykt over hjemmelagets spill og spesielt Keanes bidrag.

- Det er alltid hyggelig at Liverpool-spillere scorer mål, om det er Robbie Keane, Dirk Kuyt eller Sami Hyypiä. Robbie har jobbet utrettelig, og har holdt det gående. Vi vet han er en kvalitetsspiller. Det er grunnen til at vi hentet ham hit, uttalte assistentmanageren til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Dersom dere spør ham, kan han kanskje gi et bedre svar selv, men for meg har han aldri manglet selvtillit. Vi var ikke i tvil om Robbies kvaliteter. Den arbeidsinnsatsen han legger ned er fremragende. Vi vet hva han er kapabel til.

Etter tre uavgjorte hjemmekamper smakte det godt med en hjemmeseier i ligaen igjen. Det innrømmer også Lee.

- Det er alltid viktig å vinne hjemme. Vi har prøvd å ikke bli opphengt i de foregående hjemmekampene, da du også må gi kreditt til motstanderne. Men det er alltid hyggelig å vinne, og spesielt på hjemmebane.

- Vår tålmodighet og kvalitet ble utslagsgivende i denne kampen. Publikum var også imponerende tålmodige. De stod bak oss hele veien. De skjønte hva vi prøvde på; spille ball og bruke banens bredde for å skape sjanser. Forhåpentligvis ville vi ta vare på dem.

Lee mente at seieren også var den perfekte medisin for manager Rafael Benitez, som satt i direktørboksen i dag.

- Han har hatt fullstendig kontroll i løpet av sitt sykefravær. Det sier litt om mannen at han har trosset smerten og hatt stålkontroll på alt som har foregått. Han har satt sammen et stort lag, så når han ikke er tilstede har vi fortsatt en plan. Men det var hyggelig at han var tilbake i dag.

Liverpool reiser nå til nordøst-England og et tidlig avspark mot Newcastle på 4.juledag. Dette blir lagets siste kamp i 2008. En seier der vil medføre at de røde feirer nyttår på toppen av tabellen. Lee tar imidlertid ingenting for gitt.

- Det er veldig viktig å ligge på tabelltopp. Vi har jobbet for dette, og det er fint å toppe tabellen foran kampen mot Newcastle. Forhåpentligvis blir spillerne restituert i tide. Vi vet det blir en vanskelig oppgave, men vi ser fem til den.

- Vi kan ikke la oss rive med av at vi leder, da vi kun skriver desember. Men det er fint å gå til årets siste kamp i en slik posisjon. Det viser at vi har blitt bedre. Vi topper tabellen nå, men det blir vanskelig å slå Newcastle.

- Vi forbereder oss for å vinne kamper. Dersom vi vinner flere enn de andre lagene kan vi vinne trofeer. Det ligger i denne klubbens natur å vinne.

På spørsmål om Fernando Torres vil være tilbake mot Newcastle svarte Lee som følger:

- Når han er klar, vil vi bestemme oss for når vi vil la ham spille kamp igjen. Han jobber hardt med rehabiliteringen.