Legetesten bestått

Dagens transfermål, Riera, har bestått legetesten. Espanyol ønsker Finnan. Klubbene uenige om pris. Pennant vil ikke til Stoke. Også to andre klubber ute etter kantspilleren. Skapte lite, synes Kuyt.

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at Albert Riera har bestått legetesten og at klubbene er enige om en overgangssum på cirka £8M. Overgangen forventes å bli fullført før overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Den tidligere Manchester City-vingen skal være Liverpools eneste transfermål for dagen. Rafael Benítez har hatt begrensede midler å benytte på spillere denne sommeren.

Steve Finnan kan komme til å bli en del av avtalen som bringer Riera til Anfield. Barrett forteller at Espanyol har uttrykt ønske om å hente høyrebacken til Spania. Iren er klar til å forlate Anfield etter at han ikke lenger figuerer i Benítez' fremtidplaner.

Jermaine Pennant har informert sin agent, Sky Andrew, at han ikke ønsker å gå til Stoke. Den nyopprykkede Premier League-klubben ønsker å kjøpe kantspilleren for £4M. Midlands-klubben har konkurranse fra ytterligere to klubber om 25-åringen.

Guillem Ballague skriver på sin nettside at en overgang for Albert Riera er avtalt, men ikke sluttført. Forsinkelsen skal skyldes at Espanyol ønsker at Finnan inkluderes i avtalen. Barcelona-klubben er på jakt etter en erstatter for Zabaleta, som er på vei til Manchester City. Foreløpig er klubbene uenige om prisen på den irske landslagsspilleren. Finnan må også takke ja til en overgang, samt komme til enighet om personlige betingelser. Rieras overgang skal ikke være avhengig av om Finnan går til Espanyol. Det bare forklarer grunnen til at Rieras overgang ikke er fullført.

- Vi skapte for lite
Dirk Kuyt innrømmer at Liverpool ikke sto frem på sitt beste mot Aston Villa, men synes laget jobbet fortreffelig mot Aston villa.
- Aston Villa er alltid en vanskelig motstander på deres bane. Vi skapte ikke så mye som vi ville ha likt, men alle jobbet virkelig hardt for å sikre at vi dro hjem med noe. Det var selvsagt en nedtur å miste Fernando, uttaler nederlenderen til Liverpool Echo.