LFC bekrefter Finnan-avgang

Liverpool FC bekrefter nå Steve Finnans overgang til Espanyol. Spanske medier påstår at de røde mottar rundt 1 million euro for forsvarsspilleren. Fortsatt postnummer-trøbbel for Membership.

Liverpool FC bekrefter omsider Steve Finnans overgang til Espanyol. Iren har, som vi nevnte tidligere i ettermiddag, skrevet under på en toårskontrakt med Barcelona-klubben.

- Det nødvendige papirarbeidet for Steve Finnans overgang til Espanyol er nå fullført, uttaler en talsmann for Liverpool FC til klubbens nettside.

Finnan fikk med seg vinnermedaljer i Champions League 2005 og FA-cupen 2006 fra sine fem år på Anfield.

Verken Espanyol eller Liverpool har offentliggjort noen overgangssum for 32-åringen, men flere spanske medier antyder at Barcelona-klubben har fått iren på billigsalg. Marca hevder at Liverpool mottar rundt 1 million euro for sin høyreback, mens www.sport.es skriver at det er snakk om kun en symbolsk sum. Ifølge Elmundo Deportivo skal Liverpool opprinnelig ha forlangt noe mer enn 1 million euro.

Espanyols sportsdirektør, Paco Herrera, er i alle fall fornøyd med handelen.

- Steve Finnan vil bringe balanse til vår høyreside. Han gjør ikke feil, slår gode pasninger, forsvarer seg bra og opptrer korrekt i alt han gjør. Han er stabilt god, uten å fremheve seg selv. Treneren og troppen vil sette stor pris på ham, sier Herrera til COM Radio.

- Heldigvis klarte vi å fullføre denne overgangen. Treneren er lykkelig nå, ettersom vi har klart å snu den alarmerende trenden med spillere på vei ut av klubben. Jeg tror ikke vi har hatt en bedre tropp i klubben enn vi har nå.

Ingen postnummer-løsning ennå
Supporterklubben har mottatt en rekke henvendelser fra skandinaviske Liverpool-supportere som har forsøkt å tegne medlemskap i Liverpool FC de siste dagene. Samtlige har opplevd problemer med innmeldingsskjemaet som ligger ute på liverpoolfc.tv. Feilen er at skjemaet kun godtar engelske postnumre. Vi har i dag tatt kontakt med Liverpool FC for å høre om Membership-avdelingen nærmer seg en løsning på problemet.

- Våre software-utviklere jobber fortsatt med saken. Vi vet det ikke er ideelt, men folk kan registrere seg via telefonen i stedet enn så lenge. Vi vil holde dere oppdatert om vi får bukt med problemet på internett, lyder meldingen fra medlemskapsavdelingen.

Liverpool.no kommer til å gi våre lesere tilbakemelding så snart Liverpool FC har fått utbedret feilen i innmeldingsskjemaet som ligger på liverpoolfc.tv.