Liege sliter med skadeproblemer

To spisser og en midtbanespiller er uaktuelle for Standard Liege i morgen kveld, grunnet skader. I tillegg er deres mest kjente forsvarsspiller suspendert.

Liverpools motstander i Champions League-kvalifiseringen, Standard Liege, må klare seg uten en troika av skadde spillere i morgen kveld. Spissen Milan Jovanovic sliter med en lyskeskade, angrepskollega Wenze Kabamba har pådratt seg en vridning i kneet og midtbanespilleren Gregory Dufer har ikke klart å riste av eg en lårskade. I tillegg er forsvareren Oguchi Onyewu suspendert til kampen i Belgia.

På plussiden kan belgierne imidlertid glede seg over at midtbanespilleren Marouane Fellaini er tilbake fra de olympiske leker, mens angriperen Dieudonne Mbokani har returnert tidligere enn forventet fra sin fars begravelse.

Liege-trener Laszlo Bölöni hevder at Liverpool må spille under pari samtidig som hans lag må spille over evne, om det skal bli avansement for belgierne. Selv ikke 3-1 seieren over Anderlecht i den belgiske supercupen i helgen har gitt treneren økt optimisme.

- Min første reaksjon på trekningen var "søren også". Små detaljer vil ikke avgjøre kampene mot Liverpool i vår fordel. Det må noe helt ekstremt til. Liverpool må spille langt under pari, samtidig som vi må spille langt bedre enn vi pleier. Alt må gå vår vei om vi skal gå videre, sier Bölöni til uefa.com.