Likevel TV-bilder fra Villareal-kampen

Liverpoolfc.tv sender likevel live-bilder fra morgendagens treningskamp. Lyn og torden stoppet OL-oppkjøringskamp før slutt. Hammers ivrer for Benayoun-retur.

En gladnyhet til alle skandinaver med e-season ticket hos liverpoolfc.tv. Klubbens offisielle nettside kommer likevel til å vise bilder fra morgendagens treningskamp mot Villarreal. Alle abonnenter som ikke er bosatt i Storbritannia eller Midt-Østen kan se kampen direkte på liverpoolfc.tv.

Villarreal ble nummer to i den spanske toppdivisjonen sist sesong, så dette kan bli en meget interessant kamp å følge. Ikke minst fordi Robbie Keane kan komme til å gjøre sin debut for Liverpool.

Lyn og torden stoppet Mascherano & co
En tordenstorm stoppet Argentinas oppkjøringskamp til OL mot Japan i Tokyo i dag. De regjerende olympiske mestrene ledet 1-0 etter en scoret av Angel Di Maria da kraftig lyn og torden førte til at kampen ble stoppet etter 83 minutters spill. Javier Mascherano spilte samtlige minutter.

Hammers interessert i Benayoun
Daily Mail rapporterer at West Ham har forhørt seg med Liverpool om muligheten for at Yossi Benayoun kan returnere til The Hammers etter bare en sesong på Anfield. Alan Curbishley skal visstnok ha tatt kontakt med den sportslige ledelsen i Liverpool for å høre om 28-åringen er tilgjengelig for transfer. Israeleren var en publikumsfavoritt på Upton Park før han ble solgt til Liverpool for £5M i fjor sommer.