Lindfield til Chester

I følge det velinformerte nettstedet The Liverpoolway, går Craig Lindfield på nytt utlån. Dato for fjerde runde i FA cupen satt. Pacheco med sitt første mål. Keegan tilbake i Newcastle.

I følge velinformerte Dave Usher i The Liverpoolway, vil Craig Lindfield i løpet av dagen bli klar for Chester City. Det skal dreie seg om en utlånsavtale ut denne sesongen. Den 19 år gamle angriperen kom nylig tilbake til Liverpool etter et låneopphold i Notts County - og dersom alt går etter planen, vil hans første kamp for sin nye arbeidsgiver bli mot gamle lagkamerater i Notts County.

I Chester vil han bli lagkamerat med tidligere røde som Richie Patridge og John Welsh.

Dato for fjerde runde i FA cupen satt
I kveld blir det klart om det er Havant and Waterlooville eller Swansea som blir Liverpools motstander i FA cupens fjerde runde. Liverpools offisielle hjemmesider melder i ettermiddag at kampen vil gå lørdag 26. januar, med avspark 16.00 norsk tid.

Pacheco med sitt første mål
Daniel Pacheco, som kom fra Barcelona i sommer, scoret i dag sitt første mål for reservene. Gary Abletts mannskap møtte Bury til vennskapskamp på Akademiet - og de røde vant til slutt 3-1. Ryan Flynn og en uheldig Bury-spiller som scoret selvmål sto for de to andre av Liverpools mål. Kampen var stelt i stand for å gi spillerne verdigfull kamptrening.

Jack Hobbs spilte hele kampen i midtforsvaret, mens Jay Spearing fortsatte å imponere sentralt på midtbanen. Ablett selv mente etter kampen at røde burde vunnet mye mer.

- Det var vår første kamp i 2008, og helt ærlig så mener jeg at vi burde scoret ti mål. Avslutningene våre var dårlige, og selv om vi ikke har spilt kamp på en måned må vi forbedre oss i avslutningsfasen. Jeg var glad for å se at Daniel (Pacheco) scoret, men han kunne hatt fire eller fem mål alene, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

Sunderland har nå tatt over tabelltoppen i reservelagsligaen, men dersom de røde tar poeng mot Wigan neste tirsdag, i en kamp som forøvrig er mulig å se på LFC.tv, vil Liverpool ta tilbake ledelsen.

- Vi har jobbet hardt denne første delen av sesongen for å komme på topp av tabellen, og nå må vi vise at vi er gode nok til å gjeninnta førsteplassen. Spillerne har jobbet hardt på trening, og vi ønsker de skal fortsette å utvikle seg, og beholde vinnermentaliteten.

Liverpools lag mot Bury var: Dean Bouzanis (Peter Gulacsi 45), Stephen Darby, Emiliano Insua, Daniel Ayala (Ronald Huth 45), Jack Hobbs, Damien Plessis (Mikel San Jose 45), Ryan Flynn, Jay Spearing, Jordy Brouwer (Krisztian Nemeth 45), Daniel Pacheco, Ray Putterill.

Keegan tilbake i Newcastle
Liverpool-legende Kevin Keegan er tilbake i manageryrket, etter å hatt en pause på tre år. I 2005 forlot han sin stilling i Manchester City. Dette blir andre gang han leder Newcastle, etter at han hadde en meget suksessfull periode i klubben fra 1992 til 1997.