Liverpool avslo bud på Hyypiä

Stoke la inn et bud på £2.5M for Sami Hyypiä, men fikk avslag på grått papir fra Liverpool. Optimistisk Southgate. Quaresma linkes.

Liverpool har avslått et bud på £2.5M for Sami Hyypiä. Budet ble lagt inn av Premier League-nykommer Stoke City. Stoke-manager Tony Pulis ønsket å styrke sitt forsvar med 34-åringen, men Rafael Benitez mener at han fortsatt har god bruk for finnen. Dermed ga spanjolen klar beskjed om at midtstopperen ikke er til salgs.

Hyypiä skrev under en ny ettårskontrakt med Liverpool i vår, og ønsker å fortsette karrieren på Anfield. Benitez betrakter ham som en nøkkelspiller i troppen, med sin rutine og ro.

Liverpool Echo skriver at Hyypiä som ventet er med i troppen til morgendagens kamp mot Middlesbrough, men finnen vil få hard kamp om en plass i startoppstillingen fra Daniel Agger og Martin Skrtel.

Southgate tror på poeng
Middlesbrough-manager Gareth Southgate mener at hans mannskap er kapable til å hamle opp med Liverpool på Anfield i morgen, etter at laget fra nordøst imponerte ved å slå Tottenham i serieåpningen sist helg.

- Nå reiser vi til Liverpool uten frykt og med tro på oss selv. Vi vet akkurat hva vi kan forvente fra Liverpool. De har en rekke kvalitetsspillere i troppen, og de har spesielle spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres som vi må holde kontroll på. Klarer vi det, og samtidig forsvarer oss slik vi vet vi er i stand til, så har vi en sjanse, uttaler han til Evening Gazette.

- Da vi besøkte Anfield i fjor tok vi ledelsen, og vi trodde vi skulle ta poeng. Men vi tapte fordi vi forærte Liverpool to mål. Vi må forsvare oss bedre denne gangen. Det vet vi, legger han til.

Fernando Torres gjorde som kjent hat-trick i den kampen, og det har ikke Southgate glemt.

- Målet Torres gjorde mot Sunderland sist helg var en kopi av to av målene han gjorde mot oss i fjor. Vi vet vi ikke må la ham få skyte. Han er kapabel til å score mål fra alle hold.

Quaresma linkes
Italienske Corriere dello Sport hevder at Liverpool har kastet seg inn i kampen om Portos Ricardo Quaresma. Inter Milan har jaktet vingen i hele sommer, og skal ha lagt inn et bud på 20 millioner euro i forrige uke.