Liverpool i samtaler med Sammy

Liverpool Echo bekrefter i dag at Rick Parry har innledet samtaler med Sammy Lee med tanke på å få scouseren inn som ny assisterende manager.

Ifølge lokalavisen har Tom Hicks og George Gillett gitt sitt samtykke til at den tidligere spilleren og treneren i Liverpool skal komme inn som assistent til Rafael Benitez.

Det har lenge vært rykter om at Benitez har hatt Sammy Lee i kikkerten, etter at Sammy i høst fikk sparken hos Bolton og tidligere assistent Pako Ayesteran forlot Anfield.

Klubben skal ha aksjonert etter at Alex Miller sa opp sin stilling som førstelagstrener for å bli manager for japanske JEF United Chiba.

49-årige Lee ble reservelagstrener i 1992 etter en tidligere lang karriere som spiller, og ble forfremmet til førstelagstrener under Gérard Houllier i 1999. Sammy skal ha fått tilbud om å fortsette som trener da Benitez kom i 2004, men valgte å si ja til et trenerengasjement med England. Siden fikk han også tilbud om å bli assistent for Sam Allardyce i Bolton, hvor han i fjor også fikk mulighet til å være manager.

Etter kun å ha vært sjef for Bolton i 14 kamper har scouseren vært ledig på markedet.

Nå synes han å komme inn som assisterende manager i Liverpool, en ansettelse som vil bli et populært valg blant røde supportere.