Liverpool nær solgt for to uker siden?

The Times skriver at Liverpool FC var nær ved å havne på arabiske hender for to uker siden. Men den aktuelle kjøperen, som trakk seg i siste liten, var visstnok verken DIC eller Sheikh Mohammed.

The Times hevder at en mystisk investeringsgruppe fra Midt-Østen var nær ved å kjøpe Liverpool FC for to uker siden. Gruppen skal imidlertid ha droppet interessen helt plutselig, uvisst av hvilken grunn. Dette skal være en helt ny gruppe som har kommet på banen, og som ikke skal ha noen relasjoner til DIC eller Sheikh Mohammed.

Journalist Oliver Kay hevder å ha kilder som bekrefter at den mystiske arabiske investeringsgruppen skal ha lagt inn et konkret bud på klubben etter å ha studert Liverpools regnskaper. Men deretter skal de ha trukket budet uten noen som helst forklaring, i det klubbens amerikanske eiere skal ha vært i ferd med å takke ja til tilbudet.

Kay hevder å vite at et konsortium fra Kuwait har vist interesse for Liverpool nylig, men han har ikke klart å bringe på det rene om dette konsortiet er identisk med investeringsgruppen som trakk seg ut i siste time.

Budet fra Sheikh Mohammed skal fortsatt stå ved lag, melder Kay. Journalisten forventer nå at Liverpools amerikanske eiere vil benekte det som han har skrevet. Han hevder at amerikanerne frykter at skriveriene om at klubben er til salgs skal drive prisen ned. Kay skriver også at det er en dårlig skjult hemmelighet i finansverden at amerikanerne er villige til å selge Liverpool FC om prisen er den riktige.