Lucas i Brasil-troppen

Dunga har tatt med Lucas Leiva i Brasils A-landslagstropp til privatlandskampen mot Irland i februar. Pacheco på samling med Spania U17. Forfall fra San Jose. Cooper spilte for Skottland.

Lucas Leiva er tatt ut i Brasils A-landslagstropp til vennskapskampen mot Irland på Croke Park i Dublin onsdag 6.februar. Totalt er ti spillere fra det brasilianske OL-landslaget flyttet opp i A-landslagstroppen til denne kampen, og Lucas er en av disse. Det er tydelig at brasilianerne ser på denne kampen som et ledd i forberedelsene til de olympiske leker i Bejing i august.

Treningssamling for Pacheco
Liverpool-angriper Daniel Pacheco er tatt ut til treningssamling med Spania U17 utenfor Madrid i neste uke. Det er snakk om tre dager, 28.-30.januar.

Forfall fra San Jose
Liverpool-stopper Mikel San Jose har meldt forfall til treningssamlingen med Spania U19 som pågår akkurat nå i Spania (21.-23.januar).

Cooper spilte for Skottland på Malta
Liverpools unge midtbanespiller, Alex Cooper, var i forrige uke på en ukes treningssamling med Skottland U17 på Malta. Dette som et ledd i forberedelsene til eliterunden i EM-kvalfiseringen i Nord-Irland i mars. Skottland spilte to privatlandskamper mot Malta, og Cooper figurerte bare i den første av disse, hvor han ble byttet ut tre minutter før pause. Skottland vant begge kampene 3-0.