Må ikke gi opp Champions League

Riera ønsker ikke å nedprioritere Champions League selv om det er 18 år siden Liverpool har vunnet ligaen. Rafa vil ikke ha små grupperinger innad i laget. Welsh til Carlisle. Info fra Sabra.

Albert Riera imponerte i 1-0-seieren over Chelsea på Stamford Bridge, og er glad for at han hoppet på sjansen til å spille for de røde. Han ønsket svært gjerne å ta steget til en større klubb for å vinne medaljer. Espanyol skal dessuten bygge nytt stadionanlegg og trengte penger.

- Espanyol hadde behov for å selge en spiller, men de ba om mye penger for meg, uttaler Riera til Don Ballon.

- Jeg forstår at £12 til £14M er mye penger med unntak av to engelske og to spanske klubber.

- Liverpool kom til slutt med et tilbud etter at de hadde vært interessert i meg de siste par månedene. Da jeg innså at dette var en mulighet, presset jeg på fordi jeg ønsket å spille for en stor klubb.

- Jeg er svært takknemlig overfor Espanyol og ønsker dem det beste. De la ned stor innsats for å hente meg fra Frankrike [i Bordeaux]. De betalte £3,5 millioner for meg.

- En spiller må være på rett plass til rett tid. Det avhenger av mange ting. Jeg kunne ha blitt mange år i Mallorca, men de hadde behov for å selge. Det samme skjedde i Espanyol, hvor jeg var lykkelig, men trengte forandringer.

Riera hevder Liverpools spanske spillere ikke danner en klikk.
- Jeg er den siste spanske spilleren som har kommet til Liverpool. Å være sammen der er et løft, men vi må tilpasse oss og snakke engelsk. Manageren er svært klar på det.

- Engelskmennene er veldig profesjonelle. De ser det positivt når man jobber hardt. Vinnermentaliteten i garderoben er det som definerer Lverpool best.

- At de spanske spillerne treffer hverandre etter kampene er normalt. Manageren insisterer på det ikke skal være små grupperinger innad i troppen for at vi skal blir et skikkelig lag.

- De har ikke vunnet ligaen på 18 år. Jeg er klar over det. Jeg vet det fordi fansen minner meg om det p gaten hele tiden.

- Men vi skal ikke gi opp Champions League, selv om starten på Premier League-sesongen har vært god så langt. Det er for tidlig, men følelsen er god.

- I øyeblikket er jeg fokusert på fireårsavtalen jeg har signert med Liverpool. Jeg nyter det som en guttunge, men det er sikkert at jeg en dag vil returnere til den spanske ligaen.


Welsh til Carlisle.
Hull har lånt ut midtbanespilleren John Welsh til Carlisle for én måned. 24-åringen spilte 10 kamper for Liverpool i perioden 2002/03 til 2004/05.

Info fra Sabra
Sabra Sportsreiser er nå helt utsolgt for pakketurer til Liverpool-Atlético Madrid. Det er kun få plasser igjen til hjemmekampen mot Olympique Marseille.