Mascherano håper å danke ut landsmenn

Inter har en rekke sterke argentinere i sin stall. Nå håper Javier Mascherano å sende sine venner på landslaget ut av Champions League. Capello advarer Inter.

Javier Mascherano ble hvilt mot Barnsley på lørdag, og virker å være et sikkerstikk på laget til kampen mot Inter i morgen kveld. Nå ser argentineren frem til å spille mot flere av sine landsmenn i Inter.

Julio Cruz, Esteban Cambiasso, Hernan Crespo, Javier Zanetti og Nicolas Burdisso utgjør en sterk kontingent med argentinere i troppen til den italienske serielederen. I tillegg er Walter Samuel skadet og Santiago Solari vraket.

- For meg er denne kampen ekstra spesiell ettersom Inter har så mange argentinere i sin stall. Vi kjenner hverandre godt, og det medfører at jeg nok vil yte litt ekstra for å avansere til neste runde, uttaler Mascherano til Setanta Sports.

- Jeg drømmer om å få spille i en ny Champions League-finale, og dersom vi klarer å slå ut Inter i denne runden vil vi ha eliminert en sterk kandidat til tittelen. Jeg mener turneringen er svært åpen i år. Det er flere som kan gå til topps. Lag som Manchester United, Barcelona, Real Madrid og Chelsea er sterke kandidater, men i Liverpool er vi også alltid konkurransedyktige og sterke i Champions League. Vi vet vi er sterke nok til å slå Inter og gå videre, legger han til.

Capello advarer Inter
Englands landslagssjef, Fabio Capello, går i dag ut og advarer sine landsmenn i Inter mot hva de har i vente på Anfield i morgen kveld.

- Liverpool er et helt annet lag i Champions League, og de vil ha fantastisk støtte fra hjemmesupporterne, uttaler Capello til ANSA.

- De spiller bra kontringsfotball, og når de spiller i Champions League glemmer de alt annet, legger han til.