McCarthy klarer ikke å bestemme seg

James McCarthy klarer ikke helt å bestemme seg om han skal forlate Hamilton til sommeren. Crouch håper å spille mot Chelsea, og tenker ikke på uroen rundt klubben.

Tenåringstalentet James McCarthy sliter med å bestemme seg for hvor hans fotballfremtid ligger. Nå sier han at han ikke ønsker å bestemme seg for om han skal forlate moderklubben Hamilton Academicals før til sommeren.

Den 17 år gamle irske ungdomslandslagsspilleren har tiltrukket seg oppmerksomheten til en rekke storklubber, og flere av disse satt på tribunen da McCarthy i helgen var med på å hjelpe Hamilton opp i skotsk Premier League. Både Arsenal, Chelsea, Liverpool, Tottenham, Celtic, Rangers, Real Madrid og Bayern München er interessert i stortalentet. Men hovedpersonen selv har det altså ikke travelt med å flytte på seg.

- Jeg var på prøvespill hos Liverpool for en stund siden, men jeg var ikke klar for noen overgang. Jeg vil vurdere hva jeg ønsker å gjøre etter at sesongen er over. Jeg trives i Hamilton, men dersom jeg føler at jeg får det riktige tilbudet fra noen, så får vi prate om det, sier McCarthy til The Irish Mirror.

Crouch håper på spilletid mot Chelsea i morgen
Peter Crouch gjorde sitt tiende mål for sesongen mot Fulham på lørdag. Nå håper han at han får spilletid i semifinalene i Champions League, og at de røde slår ut Chelsea og når finalen i Moskva.

- Dersom vi klarer å vinne Champions League i år, så vil det være høydepunktet i min karriere. Det var fantastisk å vinne FA-cupen, og alle ønsker selvsagt å vinne ligaen, men likevel er Champions League det beste du kan vinne i fotballverden. Alle de beste lagene spiller i denne turneringen, og det vil være helt utrolig om man kan smykke seg med en vinnermedalje, sier spissen til liverpoolfc.tv i dag.

- Vi må ha tro på at vi kan klare det. Det er ikke dårlig å nå semifinalen heller, men vi ønsker oss enda lenger.

- Vi har møtt Chelsea ganske mange ganger i viktige kamper de siste sesongene, og heldigvis har vi vunnet mange av dem. Forhåpentligvis fortsetter det slik. De små detaljene kan bli utslagsgivende i disse kampene. Jeg tror det blir tett og nervøst, men jeg krysser fingrene for at det er vi som går videre til finalen.

- Chelsea har et fantastisk lag, med spillere som kan vinne kamper på egen hånd. Men vi føler at vi kan matche dem. De er kapable til å slå oss, akkurat som vi er kapable til å slå dem.

- Det blir viktig å ikke slippe inn mål i den første kampen på Anfield, og det hadde vært utrolig om vi kunne ha gjort to eller tre mål i tillegg. Det hadde vært et ideelt scenario, men det viktigste er uansett å ikke slippe inn mål på hjemmebane. Jeg føler meg trygg på at vi er i stand til å score på Stamford Bridge.

- Chelsea har gjort det bra i ligaen, men vi føler at vi burde ha fått mer ut av de to seriekampene mot dem denne sesongen. Forhåpentligvis klarer vi å rette på dette i Champions League.

Nå satser Crouch på at publikum kan bidra til en ny stor europacupkveld på Anfield.

- Alle snakker om vårt publikum, og det er en opplevelse å spille foran dem. Jeg har vært heldig nok til å spille i flere fantastiske europacupkamper på Anfield. Det var helt vilt da vi slo ut Chelsea i fjor, og kampene mot Barcelona og Arsenal var også helt fantastiske. Dette er den type kamper du ønsker å spille i.

Liverpool-spissen blir ikke forundret om det hele blir avgjort på straffespark-konkurranse denne gangen også, akkurat som i fjor.

- Ja, jeg tror det er store sjanser for at det kan skje. Begge lag er sterke i forsvar, og vil være vanskelige å bryte ned. Dersom det blir straffespark-konkurranse har vi en toppkeeper som kan redde straffer, og spillere som er sikre fra ellevemeteren. Men da handler det mye om flaks også.

Det er ellers ikke noe i mot Crouch om spisskollega Fernando Torres blir tungen på vektskålen.

- Han er en fantastisk spiller. Vi har sett hva han har utrettet denne sesongen. Han er i verdensklasse. Han har gjort utrolig mange mål i sin første sesong i klubben, og jeg føler alltid at ting fungerer bra når vi spiller sammen. Han har rett og slett vært en sensasjon, og jeg tror han kommer til å forsette slik i mange år for denne klubben. Du ser hans klasse på trening. Han har fart, styrke, og han er ikke redd for å gå i dueller. Han jobber også veldig hardt til spiss å være.

Crouch skyver uroen i klubben til side
Ellers uttaler Crouchy i dag at han ikke akter å blande seg inn i konflikten som foregår i toppledelsen i Liverpool FC.

- Dette bryr jeg meg ikke om, og er ikke noe jeg vil blande meg inn i. Det ville ikke ha bidratt til noe godt uansett. Vi spillerne snakket litt om det da bråket startet, men selv om vi leser avisene, så blir det ikke diskutert blant spillerne lenger.

- Vi har ikke blitt fortalt noe om hva som foregår, og det forventer vi heller ikke. Det har ikke påvirket vår form eller våre resultater på noen som helst måte, avslutter han.

Megson har ikke problemer med Rafa
Bolton-manager Gary Megson benekter i dag at han forsøkte å legge press på Rafael Benitez til å stille med sitt sterkeste mannskap i forkant av kampen mot Fulham.

- Jeg har ikke noe uoppgjort med Benitez. Jeg beundrer ham som manager, og Liverpool er en av bastionene i fotballens verden. Det var et par journalister som antydet at jeg hadde problemer med Rafael Benitez og hvilket lag han kom til å sende på banen mot Fulham. Men det var ikke sant. Selv om resultatet hadde gått mot oss, ville jeg ikke ha kritisert ham. Han hvilte spillere, men kunne likevel stille med et mannskap jeg bare kan drømme om, sier Megson til The Bolton News.

- Det ble antydet at jeg forsøkte å blande meg inn i Liverpools laguttak, men jeg har aldri antydet noe som kunne tolkes i den retning. Jeg har ikke noe med hvilket lag Liverpool tar ut eller ikke tar ut, legger han til.