Mot retur for Sammy Lee

Alt tyder på at det blir en gammel kjenning som tar over jobben som førstelagstrener etter Alex Miller. Sammy Lee skal ha blitt observert på Melwood et par dager på rad nå.

Mye tyder på at Sammy Lee returnerer til Liverpool og tar over jobben som Alex Miller forlater, når skotten nå setter kursen mot Japan for å ta over som manager for JEF United Chiba.  Lee er som kjent både tidligere spiller og trener i klubben, og har vært uten jobb siden han fikk sparken som manager i Bolton i oktober.

Ifølge The Times har 49 år gamle Lee vært i jevnlig kontakt med Benitez den siste tiden, og avisen hevder at scouseren står øverst på ønskelisten til Rafa når han nå skal erstatte Miller. Dette blir backet opp av Dave Usher i Liverpool-fanzinen The Liverpool Way, som hevder at Lee har vært på Melwood de par siste dagene. Usher tror det bare er et spørsmål om tid før Lee blir utnevnt som Rafas nye assistent. Lee skal ha vært tilstede på mange Liverpool-kamper denne vinteren og våren, og var også tilstede da reservelaget ble nasjonale mestere onsdag kveld.

Sammy Lee var knyttet til Liverpool som spiller i ti år, i perioden 1976 til 1986. Graeme Souness hentet den kortvokste scouseren tilbake til klubben som reservelagstrener i 1993, en jobb han fikk fortsette i under Roy Evans. Lee ble flyttet opp til førstelagstrener da Gerard Houllier ankom klubben. Han forlot Liverpool til fordel for en trenerjobb hos det engelske landslaget da Rafael Benitez ble ansatt, selv om han var den eneste i Houlliers stab som Rafa ønsket å beholde.