Murphy fornøyd med ett poeng

Danny Murphy møter gamle lagkamerater på lørdag, og midtbanespilleren håper de røde vil hvile spillere som Gerrard og Torres når hans Fulham skal fortsette sin kamp for å overleve.

Fulham vant sist helg over Reading, som var deres første borteseier på 18 måneder. Fortsatt nest nederst på tabellen, øyner man nå likevel et håp om at de fire siste kampene kan gi gode nok resultater til at Roy Hodgson kan føre Londonerne på trygg grunn i Premier League.

I forrige sesong spilte Liverpool på Craven Cottage i den nest siste ligakampen, og med en plassering sikret blant de øverste på tabellen valgte Rafa å hvile flere av de beste spillerne med tanke på spill i Champions League. En avgjørelse som ble møtt med kritikk i etterkant av 1-0 tapet. Nå håper den tidligere røde Danny Murphy at han slipper å møte noen av nøkkelspillerne til Liverpool, og at det kan gi hans lag et løft selv om han innrømmer at han nok vil være fornøyd med ett poeng kommende lørdag.

- Vi spilte god fotball mot Reading sist helg og det var en befrielse å endelig vinne en bortekamp, innrømmer Danny til Fulhams hjemmeside.

- Vi har spilt bra tidligere også, men uten å få resultater. Nå har vi alle spillerne friske og raske, og vi må sørge for at vi kan følge opp. Det har vært vårt problem tidligere, at vi har gjort en god kamp for så å være svake neste helg igjen.

- Nå har vi fått tilbake Jimmy Bullard, og nå sist Brian McBride, som både er to av våre beste spillere og to personligheter som vi har savnet i laget.

- Det er ingen grunn til å legge skjul på at det kommer til å bli vanskelig mot Liverpool, det er ikke tilfeldig at de er blant de fire øverste på tabellen. En kan jo håpe at de også tenker på tirsdagens kamp mot Chelsea i Champions League, og lar spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres hvile.

- Nå vet jeg at selv uten disse spillere vil vi møte et godt lag, og Man Utd kom hit og vant uten noen av sine beste folk, men det vil nok likevel gi oss et løft hvis vi ser at noen av nøkkelspillerne ikke er med. Ærlig talt, hvis vi spiller opp mot maks som vi gjorde mot Reading, da kan vi være i stand til å gi hvilket som helst lag en kamp.

- Vi har fire kamper igjen og det vil bli fire enorme kamper for oss. Resultatet mot Liverpool vil ha stor betydning, men jeg tror ikke det vil bety et være eller ikke være for oss. På papiret er Liverpool den hardeste kampen vi har igjen, og hvis jeg fikk tilbud om ett poeng fra den kampen nå ville jeg nok ta i mot og si takk.