Newcastle vil låne Insúa

Newcastle håper å få i stand en låneavtale med Emiliano Insúa. Mallorcas Borjan Valero frir til de røde. Rochdale-talent valgte Celtic.

Ifølge lokalavisene The Shields Gazette, Evening Chronicle og Sunderland Echo vil Kevin Keegan gjerne låne Emiliano Insúa. 19-åringen signerte nylig en ny treårskontrakt med Liverpool, men med Fabio Aurélio og nyinnkjøpte Andrea Dossena foran seg i køen, vil argentinerens sjanser på førstelaget bli begrenset.

Newcastle har tro på at Rafael Benítez er villig til å låne ut U20-verdensmesteren for å gi ham nyttig førstelagserfaring.

Valero frir til Liverpool
Mallorcas midtbanespiller Borja Valero frir til Liverpool. 23-åringen ble frigitt av Real Madrid sist sommer, men imponerte for Real Mallorca sist sesong. Spanjolen seiler opp som en mulig kandidat dersom Rafael Benítez ikke klarer å komme til enighet med Aston Villa om Gareth Barry. Valero vil bli et langt billigere alternativ enn Villa-spilleren.
- Det finnes ingen større klubber enn Liverpool, skal Valero ha uttalt.

- Jeg kommer til å bli i Mallorca inntil de forteller meg noe annet. Hvis Liverpool sier at de ønsker meg, da føler jeg meg smigret.

- Mallorca ville fortrukket å beholde flesteparten av spillerne som gjorde det så bra sist sesong, men de er en selgende klubb.

- Jeg ønsker alltid å vinne ting og ha fremgang som fotballspiller.

Matty Hughes til Celtic
Rochdales tenåring Matty Hughes var på prøve i Liverpool forrige sesong. Nå har forsvarsspilleren signert en treårskontrakt med Glasgow Celtic.