Ny stor seier for reservene

Craig Linfield scoret hat trick da Gary Abletts Reds-reserver knuste meksikanske Tigres med 5-1 i deres andre kamp i Dr Peppers Dallas Cup. Viktig poeng for Keegan og Owen.

Ny stor seier for reservene

Craig Linfield scoret hat trick mens Martin Kelly og Mikel San Jose sto for ett mål hver da Liverpools reserver knuste meksikanske Tigres med 5-1 i deres andre kamp i Dr Pepper Dallas Cup i USA. Gary Ablettt spillere, som åpnet turneringen ved å slå FK Slavija 7-1 i deres åpningskamp, har befestet deres posisjon på toppen av supergruppe B og er nå så godt som sikret en plass i semifinalen i cupen.

Til tross for den imponerende seieren over meksikanerne, var Ablett lite imponert over spillet til laget sitt på Richland College field og tror det at laget spilte to kamper på to dager gjorde sitt til dette.

- Vi ledet 2-0 et stykke ut i første omgang uten at vi spilte særlig bra. For å være helt ærlig spilte vi ikke særlig bra i noen av de 90 minuttene. Meksikanerne var flinkere til å spille ballen, men de hadde ingen giftige angripere, sier Ablett.

Reservelagstreneren for de rød sier at meksikanerne fortjente reduseringen til 2-1 ved halvtid, og da sa Ablett noen sannheter om hvor dårlige spillerne hadde vært i første omgang.

- De fortjente dette, men egentlig forandret lite seg i andre omgang. Vi greide aldri å få noe grep om denne kampen. Om det var den lange reisen som hadde sin innvirkning på spillet vårt eller om det er det å spille to kamper på to dager, det vet jeg ikke. På plussiden forsvarte vi oss godt og Craig Linfield kan være veldig glad for å ha scoret et hat trick. Dette er turneringsfotball, så seieren må vi bare ta med oss, til tross for at vi ville ønsket å ha spilt bedre. Nå har vi spilt to kamper, vunnet to og scoret tolv mål, så sett i lys av det, så kan vi vel være ganske fornøyd, sier Ablett.

Etter kampen mandag ettermiddag lokal tid, har de unge Reds-spillerne nå et par dager å koble av på, før de skal spille deres siste kamp i gruppespillet mandag ettermiddag, før de i morgen ettermiddag skal spille tredje kamp mot Ryutsu Keizai Kashiwa fra Japan. .

- De har vunnet en og tapt en på deres første to kamper, så de må slå oss med mange mål for å forhindre oss i å gå videre, sier Ablett.

Et skår i gleden for Ablett og laget hans er skaden til Ryan Crowther i gårsdagens kamp. Han er sannsynligvis ute for resten av turnering med en hamstring-skade.

- Det andre problemet er at fire av spillerne fikk gule kort mot Tigres, så hvis noen av disse får et nytt gult kort i morgen, så må de stå over en eventuelll semifinale. Sett fra mitt ståsted er dette skuffende. Vi har hatt to kamper i turnering, og begge dommerne vi har hatt har tolket regelverket forskjellig. Jeg antar at det er sånn i internasjonal fotball. Nå er det viktig å sette fokus på det vi kan gjøre noe med og la spillerne få litt hvile på tirsdag. Vi skal også besøke et sykehus, der vi skal dele ut noen gaver som vi har med oss til USA. Det er en viktig del av denne jobben, og se hva de betyr for unge barn. Det blir også muligheter for shopping tirsdag ettermiddag, men så er det tidlig i seng for å sørge for at de er helt uthvilt til kampen på onsdag. Da kreves det innsats, sier Ablett.

Liverpool håper at den ungarske trioen Krisztian Nemeth, peter Gulacsi og Andras Simon er klar i tide for å spille kampen på onsdag. Problemer med spillerlisensene forsinket deres innreise til USA.


Viktig poeng for Keegan
Eks-rød Kevin Keegan og hans Newcastle United fikk et viktig poeng ut av seks-poengskampen mot Birmingham på bortebane mandag kveld.

En annen tidligere rød, Michael Owen, sørget for at ett poeng ble med nordover da han utliknet litt ut i andre omgang. Viktig i det som nå fortoner seg som en kamp for å overleve i premier League for Keegan og hans spillere.