Nykommerne har imponert Aurelio

Fabio Aurelio synes Liverpools nye spillerne har vist lovende takter under preseason. Brasilianeren er også henrykt over å ha Daniel Agger tilbake i midtforsvaret.

Fabio Aurelio har blitt imponert over hva nykommerne Diego Cavalieri, Philipp Degen og Andrea Dossena har vist på trening under treningsleiren i Sveits. Brasilianeren føler at trioen kan bidra til at Liverpool kan realisere drømmen om et 19.ligamesterskap.

- Som kjent har Liverpool ventet alt for lenge på et ligamesterskap nå, så målsettingen når sesongen starter er selvsagt å gå til topps, uttaler Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Det er viktig å få en god start på sesongen, og med de nye spillerne i troppen kan vi forhåpentligvis være med å kjempe om tittelen. Det er mulig det kommer inn flere nye også, som vil bidra til det, legger han til.

Italienske Dossena vil nå gi Aurelio kamp om venstrebackplassen, og brassen innser at han må spille på hele sitt register for å beholde plassen på laget.

- Store klubber har alltid en rekke gode spillere, og i en klubb som Liverpool må du har flere gode valgmuligheter for manageren og laget. Jeg håper Dossena viser seg som et godt kjøp for klubben, og at han er en kar som kan hjelpe oss å vinne titler denne sesongen. Jeg er beredt til å kjempe om venstrebackposisjonen, for jeg vet vi alle strever for å nå de samme målene. Derfor ønsker jeg selvsagt de nye spillerne lykke til med fremtiden i denne klubben. Forhåpentligvis vil de bidra til at vi blir bedre, uttaler Aurelio.

- Alle de nye spillerne ser ut til å ha funnet seg godt til rette. De virker å ha selvtillit, og fremstår som veldig godt fornøyde i sine nye omgivelser. Vi vet sesongen er veldig lang og vanskelig, og vi vil trenge en sterk stall for å konkurrere om trofeene.

Treningskampene så langt har gitt seire mot Tranmere og Lucern, og Aurelio er glad for at vinnermentaliteten allerede er tilstede. Venstrebacken anser det også som meget viktig å ha Daniel Agger tilbake på laget, og mener det har vært høydepunktet i preseason så langt.

- Det er flott å se Agger tilbake på banen. Dessverre vet jeg alt for godt hvordan det føles å være ute med skade. Du er borte fra laget, og det går lenge før du får spille igjen. Jeg er henrykt over at han er tilbake i action, og han spiller allerede på det samme nivået som han gjorde før han ble skadet.