Nytt bud for Barry?

Liverpool skal ha avkreftet rapporter om at man har lagt inn et nytt bud på Gareth Barry, men Sky Sports hevder noe annet. Stockport sier at man forventer besøk av førstelaget til LFC.

Pokerspill om Barry
Ifølge Liverpool Echo skal Liverpool kategorisk ha benektet rapporter i dagens engelske aviser om at de røde har lagt inn et bud i størrelsesorden på £15-17M for Gareth Barry.

Aston Villa skal fortsatt stå fast på at man ønsker £18M for sin kaptein, men Liverpool vil ikke gå så høyt for å prøve å sikre seg en spiller som offentlig har uttrykt et klart ønske om å komme til Anfield.

Etter å tidligere ha fått avslag på bud på £10M, £12M og £13M forventes det at man kommer med et endelig tilbud på ca £15M.

Rafa Benitez vil være oppsatt på å sikre seg den engelske landslagspilleren så hurtig som mulig, men det kan være at han venter til Gareth Barry denne uka er tilbake til pre-season i Aston Villa og har hatt en samtale ansikt til ansikt med sin manager Martin O'Neill. Hvis Liverpool føler at man på Villa Park erkjenner at det ikke er noen vei tilbake for deres kaptein, vil man aksjonere.

NB Når dette legges ut hevder Sky Sport at man har kilder som bekrefter at Liverpool nå har kommet med et bud på £15M for Gareth Barry. Beløpet kan bli enda litt større ut fra forskjellige kriterier.

To ukers drakamp.


Førstelagstropp til Stockport
Liverpool har bekreftet sju treningskamper denne sommeren, i tillegg til flere kamper for reservelaget.

En kamp mot Stockport 26.juli har blitt nevnt i denne siste kategorien, da man har skrevet at et Liverpool XI skal til Edgeley Park.

Stockport hevder imidlertid at man er verter for førstelaget og ikke reservelaget, selv om man i dag siterer Liverpool på at de skal sende en "førstelagstropp" de få kilometerne østover.

- Vi hadde en kort samtale med Liverpool, siden de annonserte at dette var en reservelagskamp. Det er det ikke. De er kontraktbundet til å sende en førstelagstropp, så vi vil oppfordre dem til å gjøre det.

Trolig dreier det seg om et kompromiss, hvor Rafa vil i hovedsak bruke rutinerte spillere men ikke så mange fra sin beste ellever, selv om det er et kampopphold for førstelaget når matchen mot Stockport spilles.