O'Neill føler seg misforstått

Martin O'Neill og Aston Villa står ikke klare til å selge Gareth Barry. Penger og Leto i bytte med Riera? Malouda blir nok ikke rød.

Aston Villas manager Martin O'Neill har reagert med sinne over påstander om at Aston Villa skal være klar til å selge Gareth Barry til Liverpool. Hans uttalelser i går kunne tyde på at midtbanespilleren ville bli solgt dersom prisen var den rette.
- Jeg har ikke sagt noe slikt. Å anta at jeg ville bli glad for å selge Gareth er rett og slett ikke sant, sier O'Neill til Aston Villas nettside avfc.co.uk.

- Jeg sa at ingen klubb vil ønske å beholde en misfornøyd spiller, men Gareth har aldri uttrykt noen misnøye i sin tid her i Villa.

- Vi gjør alt vi kan (for å beholde ham). Vi er bestemte på å beholde Gareth. Å si at jeg har avfunnet meg med å miste ham er ikke tilfelle, avslutter O'Neill.

Penger og Leto i bytte med Riera?
Spanske sportsavisen DiarioSport hevder at Rafael Benítez ønsker å få til en bytteavtale med Espanyol for kantspilleren Albert Riera. Liverpool skal ifølge rapportene være villig til å tilby penger pluss en utlånsavtale for midtbanespiller Sebastian Leto for den spanske landslagsspilleren Riera. Leto har verken spilt for Liverpools reserve- eller førstelag i 2008 etter at det har oppstått problemer med spillerens pass. Rafa ser på muligheten til å sende argentineren på utlån inntil problemene blir løst.

Malouda blir nok ikke rød
Florent Maloudas agent vil bli svært overrasket om Liverpool kommer med et bud på Chelsea-vingen i sommer. I tabloidpressen har franskmannen blitt linket til en overgang til Rafa Benítez' mannskap, men spillerens representant, Philippe Flavier, utelukker nærmest et slikt klubbskifte.
- Jeg ville blitt veldig overrasket om Liverpool kommer med et bud på Florent etter hva som skjedde i fjor, uttaler Flavier til setantasports.com, og refererer til at Malouda valgte Chelsea fremfor Liverpool i fjor sommer.