Oppfordrer til ydmykhet

Steven Gerrard understreker at det nå er viktig at man forholder seg ydmyke, samtidig som stadig flere tar med Liverpool som en tittelutfordrer. Martin Skrtel gjentar juleønske.

- Stadig mer press
Forventninger hos presse og media øker på helrøde vegne etter hvert som Liverpool stadig er med og kjemper i toppen av Premier League. Stadig flere synes å tro at mannskapet til Rafael Benitez nå er en genuin kandidat til endelig å være med og kjempe om gullet. Kapteinen Steven Gerrard maner til at forventningene ikke skrus unødvendig opp gjennom snakk og at man heller lar spillet tale.

- Det er hyggelig, men det skaper forventninger, sier denne skadde scouseren om det at Liverpool nå blir snakket om som en av favorittene.

- Det er viktig at vi holder oss ydmyke. Vi vet vi er et godt lag, vi vet at vi stadig kommer nærmere de beste ? vi har grunn til å si det. Vi har imidlertid igjen å bevise at vi er i stand til å være med i kampen helt inn.

- Jeg kan forstå hvorfor folk sier det de gjør. Vi har kommet under et par ganger, vi har ikke gitt opp og vi har greid å snu kamper til vår fordel.

- Det gjør at det nå blir sagt at vi har kvaliteter som kan gi oss tittelen.

- Dette er Liverpool Football Club. I hver eneste kamp vi spiller er det press på oss for å vinne. Jeg har levd med det siden jeg kom inn på førstelaget, men det er slik i enda større grad nå siden ventetiden har vært så lang.


Skrtel øyner julespill
Slik liverpool.no kunne fortelle for åtte dager siden, bringer nå media sitater fra Martin Skrtel om at slovaken håper å kunne bli spilleklar til jul. Den tøffe midtstopperen skal være i rute til å kunne ha mulighet til å bli friskmeldt før årets slutt.

- Skaden er nå mye bedre, bekrefter Martin til Liverpools hjemmeside.

- Det er nå seks uker siden jeg ble skadet og jeg har kastet krykkene, men det er ennå arbeid som gjenstår før leddbåndet i kneet blir like bra som det var før.

- Smerten som oppstod da det skjedde var enorm og jeg trodde det var mye verre enn hva som faktisk var tilfellet. Først da jeg var tilbake i garderoben forstod jeg at det ikke var så alvorlig som fryktet.

- Det var tungt, men skader er en del av fotballen. Den første uka eller to var de verste, men siden har jeg sett fram til å gjøre øvelser som hjelper meg til å komme fortest mulig tilbake.

- Jeg vet ikke nøyaktig dato for når jeg kan være klar igjen, men juleprogrammet var et forventet mål og jeg håper bare å komme tilbake så raskt som overhodet mulig.

- Daniel og Sami er utmerkede spillere som har spilt bra og det vil bli vanskelig å komme inn på laget igjen, men jeg vil gjøre det jeg kan for å overbevise treneren om at jeg er god nok for laget.