Parry på vei vekk fra LFC?

Rick Parry skal være en av fem kandidater som har vært intervjuet til stillingen som daglig leder for Englands VM-søknad i 2018. Bilde donert av LFCSCSB kan beskues på Liverpools museum.

Ifølge Daily Mail var Liverpools daglige leder Rick Parry en av fem kandidater som fredag ble intervjuet i forbindelse med stillingen som daglig leder for Englands VM-søknad i 2018.

Tom Hicks ønsket som kjent å fjerne Parry fra stillingen som daglig leder i Liverpool FC i april, men fikk ikke med seg medeier George Gillett på dette.

Det fremgår ikke av artikkelen i Daily Mail om det er Rick Parry selv som har søkt på stillingen som dagleg leder for Englands VM-kandidatur, eller om han har blitt headhundet til intervjuet.

Foto har fått plass på museet
Et innrammet fotografi som Liverpool Supporters' Club Scandinavian Branch i sin tid forærte Liverpool FC, har nå kommet på plass i Liverpools museum på Anfield.

Bildet er tatt av norgesvennen Chris Wood, som besøkte Anfield dagene etter Hillsborough-tragedien. LFCSCSB fikk flere bilder av ham og formann Pål Chr Møller syntes spesielt dette bildet var veldig gripende. I 1993 fikk han laget tre innrammede bilder som supporterklubben forærte til supporterklubben i Liverpool, til The Albert pub (henger på veggen til venstre for baren) og til LFC. Bildet til LFC ble overrekt til styreformann David Moores og hang lenge i andre etasje når men går opp trappen ved hovedinngangen på Main Stand. Men nå har det altså blitt flyttet til klubbmuseet.

Dersom noen ønsker å ta bildet nærmere i øyesyn, henger det nå på veggen like etter at man kommer ut fra filmvisningen på "gamle The Kop" på museet.