Parry: - Rafa skriver snart under

Rick Parry sier til BBC Radio 5 Live at Rafael Benitez sin nye kontrakt snart er i boks. Han antyder også at det blir begrenset med transferaktivitet i januar.

Liverpools daglige leder, Rick Parry, uttalte på BBC Radio 5 Live-programmet "Sportsweek" at Rafael Benitez nå er veldig nær ved å skrive under en ny langtidsavtale med Liverpool.

- Kontrakten er nesten i boks nå. Eierne har sagt at de ønsker å forlenge avtalen og beholde manageren. Manageren ønsker selvsagt å bli i klubben, så dette vil gå i orden, sa Parry.

- Det ble en forsinkelse denne uken, på grunn av managerens sykdom. Det har forsinket prosessen noe, men det vil ikke ta lang tid før alt er i orden nå. Jeg kan ikke gå mer i detaljer, men avtalen er ikke langt unna å bli underskrevet, la han til.

Parry hintet ellers om at det kommer til å bli svært lite transferaktivitet på Anfield under januarvinduet.

- Det er vanskelig å gjøre gode kjøp i januar. Lagene som fortsatt henger med i Champions League kommer i alle fall ikke til å selge spillere, og det tar tid før nye spillere finner seg til rette. Ideelt sett gjør du unna kjøpene om sommeren, slik at spillerne har hele preseason til å finne seg til rette. Men vi får se. Jeg tror ikke vi kommer til å være særlig aktive på transfermarkedet i januar. Vi har den troppen som vi skal ha.

Parry understreket at noe salg av Robbie Keane heller ikke står på agendaen.

- Han er en god spiller med en fantastisk merittliste. Det har kanskje tatt ham litt lenger tid å finne seg til rette enn både vi og han trodde, men jeg tror han snart vil vise seg fra sin beste side. Jeg kan ikke se at Keane blir solgt, men du kan aldri si noe sikkert i fotball, da du aldri vet hva som ligger i vente neste måned eller neste år. Men slik jeg ser det, kommer han ikke til å bli solgt. Jeg tror han vil være Liverpool-spiller i mange år fremover.