Pennant og Voronin selges denne uken?

Pennant og Voronin ble vraket fra troppen på lørdag, og kan være på vei bort denne uken. Hyypiä kritisk til spillet. Finnan starter trolig mot Norge. Fowler nær Blackburn-kontrakt.

Tony Barrett skriver i dagens Liverpool Echo at både Jermaine Pennant og Andriy Voronin var utelatt fra troppen mot Sunderland fordi Rafael Benitez håper å få solgt dem allerede denne uken.

Hyypiä kritisk til Liverpools ligapremiere
En som imidlertid har sjefens fulle tillit er Sami Hyypiä. Han spilte fra start på Stadium of Light, på bekostning av Daniel Agger og Martin Skrtel. Finnen er imidlertid ikke helt fornøyd med hvordan Liverpool har startet sesongen.

- Det vi presterte i første omgang mot Sunderland var rett og slett for dårlig, og vi vet det. Vi slet i startfasen av kampen. Sunderland åpnet kampen friskt og skrudde opp tempoet. Men slikt forventet du at de ville gjøre i sin første hjemmekamp for sesongen, uttaler midtstopperen.

- De satte oss under hardt press, og kanskje var vi litt sene til å våkne. Dette var i alle fall langt fra den beste kampen vi har spilt, men det var godt å se at vi ble bedre utover i andre omgang. Til slutt dukket Fernando opp og gjorde mål, og det var nok til å vinne, konstaterer finnen.

- Det viktigste er at vi vant kampen. Det var godt å få med seg de tre poengene og holde nullen. Vi må være fornøyd med seieren, og fokusere på å forbedre oss. Det er mange ting vi kan gjøre bedre, slår han fast.

Trass i at laget fungerte dårlig, håper Hyypiä at han personlig gjorde nok til å beholde plassen på laget.

- Det var godt å være tilbake i startoppstillingen. Hver gang manageren trenger meg, vil jeg gjøre mitt beste. Han spurte meg om å gjøre en jobb mot Sunderland, og forhåpentligvis bestod jeg testen. Vi er heldige som har mange gode forsvarere i denne klubben. Det betyr at du må gjøre alt som står i din makt for å beholde plassen på laget de gangene du får sjansen, avslutter 34-åringen.

Finnan starter trolig mot Norge
Uttalelser fra Irlands landslagssjef Giovanni Trapattoni tyder på at Steve Finnan starter onsdagens privatlandskamp mot Norge. Det betyr at høyrebacken vil gjøre comeback for landslaget før han har spilt en eneste offisiell kamp for Liverpool denne sesongen.

- Finnan har spilt en rekke kamper for landslaget. Hans rutine er viktig. Han kan gi oss den erfaringen vi trenger, siteres Trapattoni i irske medier.

Fowler nærmer seg enighet med Blackburn
Blackburn-manager Paul Ince sier til Blackburns offisielle nettsted at han er nær ved å komme til enighet med tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowler om en kontrakt. Fowler forlot Cardiff i sommer, og har siden trent under Ince i Rovers.

- Jeg tror vi er nær ved å komme til enighet med Robbie. Jeg har hele tiden hevdet at han virker skarp og i form, og vi ser noen gode tegn på trening nå. De siste dagene på trening har han levert varene og vel så det. Han er en spiss i verdensklasse. Dersom han kommer i form og holder seg skadefri, vil han alltid score mål. Jeg skal diskutere saken med formannen nå, siteres Ince.