Pennant spiller gjerne i Spania

Pennant tenker ikke på PL-fotball med andre klubber, men sier Spania er interessant. Bekrefter bud fra Real. The Times hevder Wigan vil ha spilleren for £2,5M og at Liverpool vil ha Heskey.

Jermaine Pennant ble i forrige uke linket til en overgang til Real Madrid. 25-åringen har kun spilt fire kamper for Liverpool denne sesongen, men er innstilt på å jobbe hardt på treningsfeltet fremover.
- Jeg har ikke snakket med noen alle disse ukene fordi jeg har ønsket å fokusere på spillet mitt, jobbe hardt på trening for å overbevise manageren at han kan regne med meg, uttaler Pennant til Guillem Balague.

Kantspilleren ser ikke ut til å ha en overgang til andre Premier League-klubber i tankene.
- Jeg kan ikke forestille meg å spille for et annet Premier League-lag enn Liverpool.

Men Pennant bekrefter at Real Madrid er interessert.
- Jeg vet at Real Madrid kom med et bud på meg. Real Madrid er en stor klubb, det er Liverpool også. Jeg er ikke sikker på situasjonen nå. Jeg er smigret over at en stor klubb som Real har vist interesse for meg, så vi får se.

Pennant avslører at spill i den spanske ligaen tilltaler ham, og tror han vil passe inn i La Liga.
- Jeg ønsker bare å spille regelmessig fotball. En av drømmene mine er å kunne gjøre det i Spania en dag. Jeg liker måten Sevilla, Barcelona, Valencia eller Real spiller. De holder på ballen, og de bruker vinger. De tekniske ferdighetene til spillerne er stor. Jeg tror spillestilen min vil passe La Liga, en turnering jeg følger tett på engelsk fjernsyn.

Wigan ønsker Pennant for £2,5M
The Times tror Jermaine Pennant kan komme til å havne i Wigan for å erstatte Luis Antonio Valencia, som ser ut til å være på vei til nettopp Real Madrid for £14M når overgangsvinduet åpner torsdag. Real Madrid-trener Juande Ramos har vurdert flere Premier League-spillere for å finne en høyreving, men har blitt priset ut av en overgang for Aston Villas Ashley Young. Dessuten skal Pennants lønnskrav ha vært for høyt. Spilleren skal heller ikke ha vært overbevist om at han ville fått spille regelmessig på Santiago Bernabeu eller at Ramos virkelig ønsket ham. Wigan håper å overtale 25-åringen til å komme til JJB Stadium for £2,5M. Det hele kompliserers ved at Liverpool selv skal være interessert i Emile Heskey. Merseysiderne har tro på at en avtale kan la seg ordne, enten i januar eller til sommeren da spillerens kontrakt utløper. Wigan-manager Steve Bruce jobber med å få på plass en erstatter, den colombianske angriperen Hugo Rodallega fra mexicanske Necaxa.

Andy Hunter i The Guardian tror Wigan er interessert i i låneavtale for Jermaine Pennant.