Rådgiver avfeier Juventus-rykter

Harry Kewells rådgiver sier at det ikke stemmer at australieren er på vei til Juventus. Meijer får maskotrolle i AFC Liverpool. Cupdrømmen lever for Robbie Fowler.

Harry Kewells personlige manager avfeier rapportene som denne uken har linket Liverpool-spilleren til en Bosman-overgang til Juventus. Rapporter fra Italia beretter at Juve er ute etter å sikre seg australieren når kontrakten hans på Anfield går ut til sommeren. 29-åringen jobber seg for tiden tilbake etter at han pådro seg en lyskestrekk under spill for Australia i Singapore i mars, og har ikke spilt for Liverpool siden sjokktapet for Barnsley i FA-cupen.

Bernie Mandic, som representerer Kewell, sier i dag til skysports.com at verken han eller hans klient har hatt samtaler med andre klubber. Mandic bebuder at Kewell ikke vil avgjøre sin fotballfremtid før etter sesongslutt.

- Jeg har ikke snakket med noen ennå, angående en mulig Bosman-overgang for Harry. Harry har heller ikke snakket med noen, og det har ikke vært samtaler med noen fra Juventus, hevder Mandic.

- I grunnen venter vi bare og ser hvordan ting utvikler seg resten av sesongen. Det er ingen grunn til at Harry skal forhaste seg. Først vil vi se hva Liverpool sier, legger han til.

Mandic tror at Kewell vil få mange tilbud å velge mellom dersom Liverpool velger å ikke fornye australierens kontrakt etter sesongslutt.

- Dersom Harry virkelig blir Bosman-spiller, tror jeg ikke han vil mangle tilbud fra interesserte klubber. Harry har i en årrekke vist at han er en fantastisk fotballspiller, avslutter rådgiveren.

Meijer blir frontfigur i AFC Liverpool
Den tidligere Liverpool-spilleren og kulthelten Erik Meijer har sagt seg villig til å bli den nystiftede amatørklubben AFC Liverpools frontfigur og høye beskytter. Meijer ble en kultfigur på Anfield i 1999, for sitt oppofrende spill i sine få innhopp for Liverpool FC.

Cupdrømmen lever for Fowler
Robbie Fowler har opplevd et skademareritt denne sesongen, noe som har resultert i få kamper for Cardiff i Championship. Nå er imidlertid spissen endelig skadefri igjen etter hofteoperasjonen han gjennomgikk rundt nyttårstider, og tilbake i trening, og han drømmer dermed om spilletid i FA-cupfinalen mot Portsmouth på Wembley i mai.

Fowler vant FA-cupen med Liverpool i 2001, og vil gjerne ha med seg en vinnermedalje til fra verdens eldste cupturnering før karrieren er over.

- Robbie har fått klarsignal fra legene til å begynne å trene igjen, og han håper å være klar for kamp før sesongen er over, bekrefter Cardiff-manager Dave Jones.