Rafa glad for å ha Agger tilbake

Rafael Benitez uttrykker glede over å ha Daniel Agger og Martin Skrtel tilgjengelige for spill igjen. Manageren synes også at det var viktig at Alonso og Kewell fikk en gjennomkjøring.

Rafael Benitez sier til Liverpool Echo i dag at han er umåtelig glad for at Daniel Agger endelig er skadefri og tilbake på fotballbanen etter fem måneder på sidelinja som følge av metatarsalbrudd. Dansken spilte som kjent første omgang av gårsdagens reservelagskamp mot Manchester United, og ble erstattet av en annen midtstopper på vei tilbake etter skade, Martin Skrtel, i pausen.

- Det var bra at Agger fikk noen minutter på banen. Vi hadde på forhånd bestemt at han skulle spille første omgang og Skrtel andre omgang. Agger gjorde en god figur, og nå får vi se hvordan han føler seg i dag, uttaler Benitez.

- Når du har vært ute så lenge må du være forsiktig. Man må ikke forhaste seg og komme tilbake for tidlig. Da kan du få problemer. Men Agger gjorde det bra, og det var godt å se ham tilbake i spill igjen.

Med alle fire midtstopperne skadefrie blir det nå plutselig hard konkurranse om de to plassene på laget i de gjenstående kampene.

- Det er bra for oss å ha Skrtel og Agger tilgjengelige igjen, for vi har hatt bare Sami og Carra en stund nå. Det er viktig å ha to spillere for hver posisjon på laget.

- Ellers var det godt å se Kewell og Alonso i aksjon i gårsdagens reservelagskamp. Vi vet de er kvalitetsspillere og det viste de. Dette var en viktig kamp både for dem og for oss, avslutter Benitez.