Rafa godt fornøyd med eierne

Rafael Benitez er godt fornøyd med at klubbens eiere lot ham signere Martin Skrtel. Jürgen Klinsmann sier han aldri har fått noe tilbud om å lede en Premier League-klubb.

På en dag da Jürgen Klinsmann har blitt presentert som den kommende Bayern München-manageren fra sommeren av, uttaler Rafael Benitez at han er riktig mann til å lede Liverpool inn i fremtiden. Spanjolen understreket på dagens pressekonferanse at han har et godt samarbeidsklima med klubbens amerikanske eiere.

- Eierne har tillatt meg å bruke penger, og det bør folk merke seg. Fordi alle har vært fokusert på meg, har de ikke sett hva vi har jobbet med sammen, eierne og jeg, for å forbedre stallen med tanke på fremtiden, uttaler Liverpool-manageren.

- Det er viktig å forstå at vi alle prøver å gjøre de riktige tingene for klubben vår, og i dag handlet det om å kjøpe en ung spiller for fremtiden.

- Det har vært overskrifter om Klinsmann, men jeg har forsøkt å fokusere på laget mitt og jobbet med troppen for å vinne kamper. Jeg har vært travelt opptatt, men av og til har jeg blitt misledet av visse mennesker, legger han til, og sikter uten tvil til tabloidjournalistene.

- Etter møtet vi hadde med eierne i desember har alt fungert mye bedre. Vi snakker sammen nesten hver dag, og har fortsatt med den planen vi har lagt opp til, og det er å hente inn gode, unge spillere for fremtiden. Troppen består av unge spillere som vil bli bedre for hvert år som går, etter som de opparbeider seg rutine. Dette beviser at vi har et godt forhold til eierne.

- Etter møtet i New York mellom eierne og daglig leder Rick Parry har vi kjøpt en spiller nesten umiddelbart. Det er veldig, veldig positivt.

Klinsmann: - Jeg fikk aldri noe tilbud fra England
Tabloidspekulasjonene om at George Gillett jr ønsket Jürgen Klinsmann som erstatter for Rafael Benitez fra sommeren av viser seg å være nettopp det - oppspinn og spekulasjoner.

Klinsmann, som i dag ble offentliggjort som ny manager for Bayern München neste sesong, uttaler at han ikke har mottatt noe tilbud om å ta over noen klubb i England.

Da han ble spurt om hvorfor han valgte Bayern foran Premier League, svarte han kort og godt:

- Fordi jeg ikke har mottatt noe tilbud fra England.