Rafa håper å nå 100 først

Liverpool mangler tre mål på å bli det første laget i England til å score 100 mål denne sesongen. Fabio Aurelio forventer en tøff kamp mot Reading.

Rafael Benitez håper at hans lag skal bli det første i England til å score 100 mål totalt denne sesongen. De røde står bokført med hele 97 scoringer før morgendagens kamp mot Reading, noe som er fire mer enn de nærmeste utfordrerne på den fronten, kvartfinalemotstander Arsenal. Videre på lista følger Tottenham med 89, Manchester United med 83, Chelsea med 81 og Everton med 77.

Benitez håper altså at Liverpool skal nå 100 mål først, men understreker samtidig at poeng er viktigere på dette stadiet i sesongen.

- Vi har en god statistikk. En statistikk som er veldig positiv for alle i klubben. Det vil være fint om vi når 100 mål først. Det viser at spillerne gjør en god jobb. Ikke bare scorer vi mye, men vi slipper også inn få mål. Det er viktig med tanke på at vi har funnet den rette balansen. Det er ikke noe poeng å score mye om man også slipper inn mange mål, sier manageren til Liverpool Echo.

- Vi har den rette balansen, fordi forsvarerne gjør jobben sin, noe som tillater angriperne å gå fremover og score mål. Det viktigste er å vinne kampene. Det er ikke noe poeng i å score to eller tre mål og ikke vinne kampen, men dersom vi kan score mange mål og vinne kampene er alle fornøyde, konkluderer han.

Benitez benytter også anledningen til å gratulere Xabi Alonso med hans nyfødte sønn, Jon. Midtbanespilleren stod som kjent over Inter-kampen på grunn av fødselen.

- Xabi er glad over å ha blitt far, og vi vant 1-0 mot et veldig godt lag på deres bane, så alle er glade.

Alonso vil være tilbake i troppen til morgendagens kamp mot Reading.

Aurelio i ferd med å finne godformen
Fabio Aurelio har slitt mye med skader i løpet av sin relativt korte Liverpool-karriere, men virker nå endelig å være på vei mot god og stabil form igjen. Han var i alle fall en av lagets beste spillere på Giuseppe Meazza tirsdag kveld.

- Jeg er glad for å være tilbake på laget, spesielt fordi vi spiller så bra for øyeblikket. Seieren på San Siro viser at vi tror på oss selv og har stor selvtillit nå. Det var en vanskelig kamp. Inter er italienske mestere, og satte oss under press tidlig i kampen for å komme inn i oppgjøret igjen. Men vi forsvarte oss bra, og Fernando Torres avgjorde kampen for oss, sier venstrebacken til Liverpool Echo.

- Vi kan nyte seieren, men vi må også tenke på at vi har mange flere viktige kamper foran oss, legger han til.

- Vi er i god form, og har spilt godt i våre tre siste kamper på Anfield, sier han foran morgendagens ligakamp mot Reading.

De røde tapte som kjent på Madejski Stadium tidligere denne sesongen, men Aurelio går ikke rundt og tenker på hevn.

- Du kan ikke tenke på hevn. Det handler om å prestere og gjøre de riktige tingene. Forbereder vi oss skikkelig og spiller like bra som vi har gjort i det siste, burde vi få det resultatet vi er ute etter.

- Reading er et godt lag, og vi vet de vil være en tøff test. Det finnes ingen enkle kamper i Premier League. Men gjør vi jobben vår, har vi tro på at vi kan få de tre poengene vi trenger. Det er viktig med tanke på fjerdeplassen. Champions League er en fantastisk turnering som vi virkelig trives i, så vi ønsker å være involvert neste sesong også. Derfor har vi ikke råd til å tenke på kvartfinalene i årets turnering før kampene kommer. Vi må fokusere på ligaen, og beholde vår gode form, avslutter han.