Rafa har ikke gitt opp Barry

Rafael Benitez tror fortsatt at det skal være mulig å hente Gareth Barry til Anfield, selv om salget av Xabi Alonso til Juventus strandet.

Rafael Benitez har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Gareth Barry, og Liverpool Daily Post skriver at Liverpool-manageren fortsatt er sterk i troen på at midtbanespilleren skal bli de rødes eiendom i løpet av sommeren.

Barry tar som kjent opp igjen treningen med Aston Villa i morgen, to uker etter at han ble bøtelagt og bannlyst fra treningsfeltet av Martin O'Neill for å ha ønsket seg til Liverpool. Daily Post tolker ikke dette som et tegn på at en overgang til Anfield er død og begravet, og skriver at Rafael Benitez ikke kommer til å gi seg uten sverdslag i kampen om Barry. Lokalavisen hevder at spanjolen nå vurderer å legge inn et femte bud på midtbanespilleren, etter at han fikk nyss i at Arsenal også lurer i kulissene.

Daily Post er imidlertid helt klare på at dersom både Barry og Robbie Keane skal komme inn svingdøren på Melwood i sommer, så må også en spiller selges for et betydelig beløp. I så måte var det et slag i ansiktet for Benitez at Juventus trakk seg fra et kjøp av Xabi Alonso.