Rafa vil ha £15M for Crouch

Rafael Benitez vil ha £15M for Peter Crouch og bekrefter at John Arne Riise er til salgs. Harry Kewell skal ha takket nei til en ny kontrakt der han ble tilbudt lavere lønn enn han har i dag.

Under en pressekonferanse på Melwood i dag innrømmet Rafael Benitez at Peter Crouch kan være på vei vekk fra klubben etter en sesong der den lange spissen har fått mindre spilletid enn han selv hadde ønsket. Men spanjolen insisterte på at Crouchy ikke vil gå på billigsalg, og skal ha satt en prislapp på £15M på spilleren. Benitez berkeftet også at han har hatt samtaler med Martin O'Neill vedrørende en potensiell overgang for Gareth Barry til Liverpool.

- Crouch ønsker å spille hver kamp, men han vet han må kjempe om plassen med Fernando Torres. Vi ser stadig at Portsmouth blir linket til vår spiller, men de har ikke lagt inn noe bud så langt. Det vil ikke være urimelig å forlange £15M for en slik spiller, uttalte Rafa.

Rafa bekrefter at Kewell forsvinner
På spørsmål omkring situasjonen til Harry Kewell, hadde Liverpool-manageren følgende opplysninger:

- Vi har prøvd å komme til enighet med spilleren og hans agent, men det har ikke vært mulig. Kewell vil forlate klubben når hans kontrakt går ut.

Flere kilder melder nå at australieren takket nei til en ny kontrakt hvor han ble tilbudt en lavere lønn enn han har i dag.

Forhandlinger om Barry etter helgen
Benitez uttalte seg også om Liverpools jakt på signaturen til Gareth Barry, og forkynte at ingenting vil skje før over helgen, når ligasesongen er over.

- Jeg har snakket med Martin O'Neill, og han vet mine ønsker. Men vi har blitt enige om å vente til etter sesongslutt før vi diskuterer saken videre.

Vil lytte til bud på Riise
Alt tyder også på at John Arne Riise har spilt sin siste kamp for Liverpool, etter at Rafa i dag bekreftet at han er villig til å lytte til bud på nordmannen i sommer.