Real må velge en av to stjerner

Liverpools motstander i CL, Real Madrid, har brukt mye penger på å hente inn Klaas-Jan Huntelaar og Lassana Diarra, men bare en av dem er spilleberettiget til 1/8 finalen mot Liverpool.

En vil ikke si det høyt hos de kongelige i Madrid, men det hviskes om at Real Madrid har gjort en tabbe i forhold til de to spillerne som foreløpig er klare før spansk fotball vil rulle videre igjen i januar.

Klaas-Jan Huntelaar (bildet) og Lassana Diarra er blitt hentet inn for totalt drøyt £40M. Begge har spilt i UEFA-Cupen denne sesongen for henholdsvis Ajax og Portsmouth, men onde tunger vil ha det til at Real faktisk ikke var klar over at regelen er slik at man bare kan registrere en spiller for Champions League den samme sesongen og som tidligere har spilt UEFA-Cup for en annen klubb.

Huntelaar er blitt hentet inn etter at Ruud van Nistelrooy er ute for resten av sesongen med en kneoperasjon, mens midtbaneankeret Diarra skal styrke midtbanen defensivt på laget som ligger på 6.plass og 12 poeng etter Barcelona i La Liga.

Den svake starten medførte at Bernt Schuster fikk sparken og Juande Ramos ble ansatt som ny hovedtrener etter en kort pause som følge av sin exit hos Tottenham.

Ramos må nå altså velge mellom Huntelaar og Diarra når man skal registrere troppen til cupkampene i Champions League. Kampen mot Liverpool spilles 25.februar og 10.mars.