Retter blikket mot Marseille

Arbeloa og Lucas håper at Liverpool kan slå tilbake mot Marseille etter skuffende 0-0 mot Fulham. Benítez synes ikke innbyttet av Alonso førte til spesielt bedre spill.

Alvaro Arbeloa har tro på at Liverpool vil sikre avansement til 1/8-finalen ved la sin frustrasjon etter 0-0 mot Fulham gå utover Marseille. 
- Det er veldig frustrerende, uttaler Arbeloa til Liverpoolfc.tv etter lørdagens kamp.
  
- Vi har alltid det samme problemet når lag kommer til Anfield. De spiller virkelig kompakt og trangt, men det er opp til oss å bryte dem ned.
  
- Vi må nå vende oppmerksomheten mot Champions League. Vi må sørge for at vi legger dette bak oss ved å slå Marseille slik at vi kvalifiserer oss til neste runde.
  
Arbeloa er lettet over at Chelsea kun fikk 0-0 hjemme mot Newcastle. Dermed er det status quo i toppen av Premier League. 
- Det er ikke et dårlig resultat for oss, sier han om Chelseas uavgjorte resultat.
  
- De har også avgitt to poeng, slik at det kunne vært verre. Vi føler vi burde ha gjort jobben vår og vunnet kampen.
  
- Vi hadde to eller tre klare sjanser til å score, og vi må begynne å sette dem fordi ellers vil vi gjøre livet vanskelig for oss selv.
  
- I første omgang spilte vi ikke godt. Vi ble bedre i andre omgang, men vi kunne ikke få målet til å vinne kampen. Når man får det første i en kamp som dette, vil resten av kampen bli mye lettere.


Lucas Leiva, som startet på midtbanen istedenfor Xabi Alonso, mener at Liverpool må vise mot Marseille på onsdag at lørdagens resultat var en engangsforeteelse. 
- Vi må bare forsøke å glemme dette og gå videre til Marseille-kampen, sier Lucas.

- Vi vet at vi trenger å forbedre oss i den neste kampen, men vi er i det minste fremdeles i toppen av tabellen. 
  
- Vi må gjøre det bedre på onsdag. Vi har ikke råd til å spille som dette igjen.

Rafael Benítez synes ikke at Liverpool ble nevneverdig bedre da Xabi Alonso ble byttet inn mot Fulham.
- Jeg vet at tilskuerne ropte på at Xabi Alonso skulle komme inn, men han spilte 90 minutter for Spania, og vi trengte friske bein.

- Da han kom inn mot Fulham, la de press på ham med en gang. Én mann utgjør ikke en så stor forskjell i slike tilfeller. Når så mange andre spillere er ute av form, kan man ikke forvente at en spiller forandrer ting.