Riera åpner for salg

Et av Liverpools mulige transfermål i sommer, Albert Riera, sier at han er klar til å forlate Espanyol, men klubben lurer på om det er aktuelle kjøpere.

Albert Riera har tidligere vært linket til Liverpool, og de røde skal ha et håp om å sikre seg den høyvokste venstrevingen for ned mot £5M. Sportsdirektør Paco Herrera hos Espanyol, som tidligere jobbet med Rafa Benitez i Liverpool, legger imidlertid ut en forhandlingshånd ved å antyde at man ønsker å få en pris opp mot salgsklausulen på £16M.

Uttalelser fra spilleren selv, hvor han kritiserer fansen, tyder uansett på at det ligger an til at 26-åringen vil flytte fra byen Barcelona innen neste sesong starter.

- Jeg ønsker ikke å være i en klubb hvor supportere ikke elsker sine spillere, eller hvor det avhenger av om man kvalifiserer seg for Europa eller ikke, er kraftsalven fra spanjolen.

- Hvis han sier at han kommer til å reise, da har han mer informasjon enn sin egen klubb, er det noe syrlige svaret fra Herrera. - Da må han vite at det er en interessert klubb som er villig til å betale det som blir forlangt.