Riera venter på Torres

Liverpool har nå spilt syv kamper uten Fernando Torres. Albert Riera ser frem til å få spissen tilbake etter skade. Laget har måttet tilpasse seg uten toppscoreren.

Liverpool viste gryende form i julen med 3-0 mot Bolton og 5-1 mot Newcastle. Albert Riera tror de røde kan bli enda bedre når Fernando Torres returnerer fra skade.
- Alle vinger, faktisk alle spillere, vil ønske å spille med Fernando fordi han er en slik god spiller, uttaler Riera til LFC Magazine.

- Han er så viktig for laget vårt. Han scoret 33 mål forrige sesong. Det er ikke enkelt å score så mange mål på dette nivået.

- Det vil være flotte nyheter for oss når han blir frisk igjen. Jeg er sikker på at vi kommer til å spille mange ganger sammen og skape god forståelse.

- Jeg kjenner Fernando godt fra jeg spilte sammen med for noen år siden på U18-nivå med Spania. Vi kjenner hverandre fra den tiden, og vi kan nå hjelpe hverandre her i Liverpool.

Riera innrømmer at han og lagkameratene har måttet tilpasse seg når laget har spilt syv kamper uten Torres.
- Det er ingen unnskyldning for oss når vi ikke har Fernando. Vi må bruke våre andre spisser. Vi har gode angripere i klubben som kan komme inn.

- Det er opp til oss å lese spillet deres og tilpasse oss slik at vi passer sammen, enten vi spiller ballen på fot, mot hodet eller i rom.

- Alle spissene har ulike egenskaper og bevegelser. Man må lese hver hendelse i kampene.