Skrtel forhaster seg ikke

Martin Skrtel sier at rekonvalesensen går etter planen, men at det ennå ikke er satt noen dato for når han vil være tilbake på fotballbanen.

Martin Skrtel fikk en kraftig vridning i høyre kne i bortekampen mot Manchester City 5. oktober. Det ble påvist en strekk og et lite rift i det bakre korsbåndet. Nå opplyser slovaken at rekonvalesensen går bra, men at det er for tidlig å fastsette en dato for når han vil være tilbake i aksjon. 
- Allerede før undersøkelsen følte jeg meg bedre enn tidligere. Beinet gjorde nesten ikke vondt i det hele tatt. Jeg gjorde til og med spesielle øvelser med kneet på trening.

- Legen fortalte meg at han var svært fornøyd med hvordan behandlingen hadde gått så langt, og han fortalte meg at jeg også kunne være fornøyd.

- Jeg kan allerede gå uten krykker, men de neste to ukene må jeg gå med en spesiell støtte.

Martin Skrtel presiserer at han ikke kommer i spill før kneet er 100 prosent.
- Legen forklarte meg noen nye øvelser. Vi har ikke diskutert returdatoen ennå. Jeg verken kan eller ønsker å skynde meg.

- Først må jeg vente på at kneet skal være 100 prosent. Bare da kan jeg komme tilbake.

Martin Skrtel føler ikke at hverdagen er veldig annerledes nå, selvsagt med unntak av å trene med lagkameratene.
- Hver dag går jeg på treningssenteret på Melwood. I en time gjør jeg spesielle øvelser. Deretter tilbringer jeg en time i treningsstudioet, så bassenget og deretter forskjellige massasjer.

- Ellers avviker ikke det mye fra den planen jeg har når jeg er frisk. Jeg er på vanlig trening, så tilbringer jeg tiden med kjæresten og familien min, som er her, og så videre.