St. John sjokkert over bråket rundt klubben

Tidligere Liverpool-spiller Ian St. John er opprørt over ledelsesbråket i Liverpool FC, og mener delt eierskap var dømt til å mislykkes.

I et intervju med BBC Radio 5 Live beskriver Liverpool-legenden Ian St. John uroen rundt Liverpool FC om et eneste stort kaos.

- Det er en forferdelig røre. Har det noen gang fungert at to mann sammen skal styre en stor organisasjon som en fotballklubb? Dersom det er en sterk leder, faller ansvaret på ham. Du kan ikke ha to mann på toppen, for hva skjer da om disse blir uenige? I tillegg har du Rick Parry, som skal være Rafael Benitez sin høyre hånd, og så finner Rafa ut at han Parry skjuler ting for ham.

- For å være ærlig, så er jeg sjokkert over situasjonen, akkurat som alle andre. Amerikanerne var ferdige i Liverpool FC den dagen de møtte Klinsmann. Når vi nå har fått høre at Rick Parry også var tilstede, må Rafa føle at han har ryggen mot veggen. Hvor skal han få støtte fra?

Tom Hicks avslørte at Parry var tilstede på møtet med Klinsmann som respons på at den daglige lederen nekter å fratre sin stilling på texanerens oppfordring. Ettersom George Gillett ikke deler sin kompanjongs syn, kan Parry fortsette i sin stilling.

I tillegg til at Hicks og Gillett ikke er på talefot, har også forholdet mellom Parry og Benitez vært svært kjølig i lengre tid.