Stoler på borteformen

Benitez stoler på at Liverpool klarer å opprettholde sin gode form på bortebane denne sesongen, når man gjester Ewood Park. De røde har imidlertid slitt i Blackburn på sine to siste besøk.

Rafael Benitez håper å bygge videre på Liverpools utmerkede borteform mot Blackburn i morgen ettermiddag. De røde står bokført med 5 seire, 1 uavgjort og 1 tap på bortebane så langt i årets Premier League. En ny seier i morgen vil medføre at Anfield-klubben fortsatt topper tabellen et godt stykke inn i adventstiden.

Liverpool-manageren tar imidlertid ikke noe for gitt før møtet med Paul Ince sitt mannskap. Han husker godt at de røde tapte på Ewood Park for to år siden, og at man kun klarte uavgjort der i fjor.

- Jeg husker kampene mot dem de par siste årene, hvor vi har dominert uten at vi har klart å vinne. I fjor presset vi gjennom hele kampen, og misbrukte en rekke sjanser. Vi klarte rett og slett ikke å få ballen i mål. Jeg mener vi har mer kvaliteter i laget nå, og at vi skal være i stand til å ta vare på sjansene denne gangen, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Klarer vi å spille like godt som vi har gjort på bortebane tidligere i sesongen, vil vi levere en god kamp og forhåpentligvis oppnå et godt resultat, legger han til.

- Det er viktig å være positiv. Vi var oppriktig skuffet etter poengdelingen mot West Ham, men nå har vi muligheten til å ta alle tre poengene mot Blackburn. Vi ønsker å ta vare på denne sjansen. Vi må reise dit, jobbe hardt og prøve å spille vårt eget spill, avslutter Rafa.