Tabelltopp i morgen?

Chelsea tapte hjemme mot Arsenal. Liverpool tar over 1.plassen med poeng mot West Ham i morgen. Zola øyner poeng. Bellamy kan forandre kampen. West Ham må ta vare på sjansene.

Chelsea tok oppskriftsmessig ledelsen 1-0 på Stamford Bridge da Arsenals Johan Djourou satte ballen i eget mål på knallhardt innlegg fra Jose Bosingwa. Det så ut til å gå mot en oppskriftmessig hjemmeseier. I andre omgang snudde imidlertid kampen. Robin van Persie utlignet i det 59.minutt, men burde strengt tatt vært avblåst for offside. Tre minutter senere fastsatte samme mann sluttresultatet til 2-1 i Arsenals favør. Resultatet betyr at Liverpool ligger à poeng med Chelsea før de røde møter West Ham på Anfield i morgen. Minst ett poeng der så tar Rafael Benítez' mannskap over tabelledelsen alene. Manchester United tok innpå tre poeng etter 1-0-seier i byderbyet mot Manchester City. Sjekk her for fullstendig tabell.

Zola øyner mulighet til poeng
West Ham pleier å slite på Anfield. London-lagets manager, Gianfranco Zola, mener Liverpool ikke er i sin beste form om dagen.
- Jeg tror ikke Liverpool har sine beste øyeblikk, sier Gianfranco Zola.

- Men vi er fokusert, og vi vet at vi ikke har råd til å gjøre feil. Vi vet mye om dem, vi har sett dem mye. Og jeg tror vi har forberedt oss så godt vi kan, slik at vi får se hva som skjer.

- Det kan bli et godt år for dem. De har allerede vunnet to store kamper (mot Chelsea og Manchester United), og det er viktig. Det gir en stor, stor forskjell i selvtilliten deres. Dette året har jeg lagt merke til at de spiller bedre fotball. Så de er et lag å se på.

- Jeg tror laget mitt kommer til denne kampen på et riktig tidspunkt fordi den kommer etter to gode resultater. Jeg føler meg veldig giret. Hvis du får noe positivt ut av denne kampen, er det veldig viktig for laget.

- Jeg liker å møte denne type utfordringer. Det kan være hardt, men belønningen fra en kamp som denne kan være enorm.

- Bellamy kan forandre kampen
Craig Bellamy kan være på banen mot sin tidligere arbeidsgiver.
- Sist søndag hjalp han laget mye. Jeg er svært fornøyd med holdningen hans, forklarer Zola.

- Denne uken har han vært god på trening. Jeg er sikker på at han kan være en av spillerne som kan forandre kampen på mandag.

- Vi må ta vare på sjansene
Lucas Neill vet at West Ham står overfor litt av en ufordring, og mener det er viktig å ta vare på de få sjansene de antagelig kommer til å få.
- Anfield er alltid et tøft sted å reise. Vi kommer til å møte et lag fullt av fantastiske spillere. Det kommer til å bli veldig interessant, uttaler Lucas Neill.

- Vi reiser dit og vet at vi må arbeide hardt. Men vi vil ha en sjanse hvis vi kan holde målet rent i en lang periode av kampen. Du vil alltid få en eller to sjanser på Anfield, og det er opp til oss å være nådeløse nok til å ta vare på dem.