Torres årets spiller

Liverpools fans har gjennom klubbens offisielle hjemmeside utnevnt Fernando Torres til årets spiller, mens Ryan Babel er årets unge spiller.

Rekordsigneringen Fernando Torres overrasket ingen da han i dag ble kåret til årets spiller i Liverpool. Kåringen fant sted på klubbens offisielle hjemmeside, og det er fansen selv som har stemt frem den blonde spanjolen.

Stjernespissen har innfridd og overgått alle forventninger i sin debutsesong på Merseyside, og har til sammen nettet hele 33 ganger i alle turneringer. Som resultat av denne briljante debutsesongen, plukket Torres opp mer enn to tredeler av alle stemmene, da han vant overlegent foran Steven Gerrard.

Topp fem i kåringen var som følger:

Fernando Torres: 78%
Steven Gerrard: 8,2%
Javier Mascheran 6,9%
Jamie Carragher: 1,2%
Dirk Kuyt: 1%

Babel årets unge spiller
Samtidig ble Ryan Babel ble i dag utropt til årets unge spiller i Liverpool i ditto kåring ved klubbens offisielle hjemmeside. Den 21-årige hollenderen har denne sesongen scoret ti mål fra sin nyvunne posisjon på venstre flanke.

Det nederlandske stjerneskuddet, som trolig blir å se under sommerens fotball-EM, kom forrige sommer til Anfield for £11 millioner, og har utover i sesongen vist prov på en stigende formkurve. Dette reflekteres kraftig i kåringen, hvor den sterke driblefanten fikk overbevisende og overlegne 80% av stemmene!

De fem øverste i kåringen av årets unge spiller var som følger:

Ryan Babel: 80%
Lucas Leiva: 15,4%
Damien Plessis: 2,2%
Emiliano Insua: 2%
Sebastian Let 0,4%